DVA POJAČANJA U JEDNOM DANU! Zvezda dovela igrača koji predstavlja budućnost srpskog fudbala
FK Crvena zvezda

Samo što je potvrđena informacija da je Ohi Omoižuanfo novi igrač Crvene zvezde, na ,,Marakanu" je stiglo još jedno pojačanje.

Novi igrač crveno-belih je Petar Stanić. 

Reč je o 19-godišnjem fudbaleru koji je došao iz pančevačkog Železničara. Igra u veznom redu i sa Zvezdom je potpisao ugovor na četiri godine. 

Mladi vezista je istakao da je presrećan zbog dolaska u voljeni klub.

- Nadam se da ću opravdati očekivanja koja ljudi u klubu imaju od mene. Za ovaj klub navijam od malih nogu, kao i cela moja porodica, tako da sam veoma srećan zbog dolaska u Crvenu zvezdu – rekao je Stanić.

Stanić je izjavio da mu je čast i zadovoljstvo što će sarađivati sa sjajnim stručnim štabom koji predvodi Dejan Stanković.

- Veliko mi je zadovoljstvo da radim sa takvim imenom kao što je Dejan Stanković. Gledao sam ga kada je osvajao Ligu šampiona i neobično mi je što ću sada raditi sa njim. Trudiću se da prihvatim svaki njegov savet i da što više naučim. Lepo su me prihvatili kad sam došao. Zvezda ima sjajan tim. Gledao sam svaku utakmicu prošle sezone i svako radi svoj posao besprekorno i verujem da ću se uklopiti što brže – podvukao je Stanić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading