NISAM IGRAO MEČEVE DA BIH GLEDAO ZVEZDU! Krstičić oduševio "delije": U inostranstvu sam izgubio emociju za fudbalom, igrati za ovaj klub je nešto posebno!
Printscreen You tube

- Imam osećaj kao da nisam ni odlazio. Svi u klubu znamo kakva je ovo familija. Velika želja mi je dugo bila da se vratim, i hvala Bogu to sam i ostvario. Presrećan sam što sam sa njima. Ta emocija i ljubav prema Zvezdi me je vratila. Kada sam otišao u Grčku, izgubio sam emociju za fudbalom. Igrati za Zvezdu je nešto posebno, novac nije bio upitan ni u jednom trenutku. Kada sam otišao u Grčku, Zvezda mi je falila otpočetka. Čak neke utakmice nisam igrao za AEK kako bi gledao Zvezdu - rekao je Krstičić na promociji.

Dodao je da očekuje plasman u Ligu šampiona, te da mu je najbitnije da 100% spreman.

- Očekujem plasman u Ligu šampiona i da se ponovi dupla kruna. Što se tiče mog mesta u timu, ja sam ovde da pomognem. Gde Mister kaže ja ću tu da igram. Bitno mi je samo da budem 100 odsto spreman. Znam iz Italije kako se igra kod Mistera, za to je potrebno da si maksimalno spreman - rekao je on.

O dolasku Krstičića govorio je i trener Dejan Stanković.

- Ne treba trošiti reči o njemu kao čoveku koji je imao ogromnu želju da se vrati u Zvezdu. Bio je i ranije ozbiljan šraf Zvezde, neko je ko poznaje DNK kluba. Sigurno će biti ogromno pojačanje. Bio je velika želja kluba i navijača, još jednom hvala i "respekt" za Krstičića. Mi koji smo u klubu znamo šta je uradio da bi se vratio u Zvezdu. Sa Krstičićem dobijamo da menjamo vezni red kako nama odgovara.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading