NIJE MOGLO DRUGAČIJE Ibrahimović jednom zove, Zvezda ostala bez trenera pred sam start priprema
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Crvena zvezda je ostala bez jednog, mnogi kažu veoma važnog, člana stručnog štaba. Miloš Milojević, jedan od najuticajnijih saradnika Dejana Stankovića, damas će i zvanično postati trener Hamarbija. Sve to na manje od deset dana pred start priprema Zvezde za sledeću sezonu. 

Milojević je danas doputovao u Stokholm, i zaključio detalje saradnje sa klubom koji trenutno zauzima osmu poziciju u švedskom prvenstvu. Na taj način biće ispoštovan interni dogovor koji je imao sa Dejanom Stankovićem i sportskim direktorom Crvene zvezde Mitrom Mrkelom. Oni su mu obećali da mu neće praviti smetnje ukoliko dobije ponudu Hamarbija ili Malmea.

Javio se Hamarbi, klub u kom deonice ima i legendarni Zlatan Ibrahimović, a najviše zbog sjajnih rezultata koje je Milojević imao sa Mjalbijem pre nego što je postao deo stručnog štaba Crvene zvezde. Milojević je Mjalbi uveo iz treće u prvu ligu i afirmisao se u Švedskoj. U toj zemlji mu živi porodica, što je uticalo na njegovu odluku da se ponovo vrati samostalnoj karijeri.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading