NIJE MOGLO DRUGAČIJE Ibrahimović jednom zove, Zvezda ostala bez trenera pred sam start priprema
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Crvena zvezda je ostala bez jednog, mnogi kažu veoma važnog, člana stručnog štaba. Miloš Milojević, jedan od najuticajnijih saradnika Dejana Stankovića, damas će i zvanično postati trener Hamarbija. Sve to na manje od deset dana pred start priprema Zvezde za sledeću sezonu. 

Milojević je danas doputovao u Stokholm, i zaključio detalje saradnje sa klubom koji trenutno zauzima osmu poziciju u švedskom prvenstvu. Na taj način biće ispoštovan interni dogovor koji je imao sa Dejanom Stankovićem i sportskim direktorom Crvene zvezde Mitrom Mrkelom. Oni su mu obećali da mu neće praviti smetnje ukoliko dobije ponudu Hamarbija ili Malmea.

Javio se Hamarbi, klub u kom deonice ima i legendarni Zlatan Ibrahimović, a najviše zbog sjajnih rezultata koje je Milojević imao sa Mjalbijem pre nego što je postao deo stručnog štaba Crvene zvezde. Milojević je Mjalbi uveo iz treće u prvu ligu i afirmisao se u Švedskoj. U toj zemlji mu živi porodica, što je uticalo na njegovu odluku da se ponovo vrati samostalnoj karijeri.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading