TO ZA NJEGA NIJE DOVOLJNO Zvezda odbila milionsku ponudu od evropskog velikana
Vladimir Marković/Alo!

Buran prelazni rok na "Marakani". Kako javlja portal Mozzart Sport, Anderleht je poslao šampionu Srbije ponudu od 1.500.000 evra za Njegoša Petrovića. Zvezda nije zadovoljna sa tim i traži bar milion više i određene procente od naredne prodaje.

Ostaje da se vidi da li će se najtrofejniji klub iz Belgije, koji ima veliku tradiciju kupovine u Srbiji, povući iz pregovora ili će prihvatiti ono što želi klub iz Ljutice Bogdana.

Njegoš je ove sezone u Superligi Srbije odigrao 35 utakmica i postigao jedan gol. Ipak, navijači Zvezde posebno pamte njegov projektil protiv Genta kojim je trasirao crveno-belima ka pobedi.

Belgijski gigant ima dugu tradiciju kupovine igrača sa ovog podneblja. Kupovina Aleksandra Mitrovića iz Partizana predstavlja jedan od najvećih izlaznih transfera u istoriji (pet miliona evra). Anderleht je od Crvene zvezde kupio Luku Milivojevića, dok je pre nešto više od godinu dana iskoristio smetnje na relaciji uprava kluba-Luka Adžić oko novog ugovora. I za 800.000 evra dobio krilnog igrača, koji je trenutno na pozajmici u Holandiji.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading