TRANSFER BOMBE NA "MARAKANI" Zvezda pravi brutalan tim, stižu dva bivša reprezentativca Srbije
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Crvena zvezda ne pravi tim za plasman u Ligu šampiona, već za ulazak u nokaut fazu elitnog takmičenja. Aleksandar Dragović je prvo pojačanje osvajača srpske "duple krune", ali je samo prvo i nizu bombastičnih imena koje će stići na stadion Rajko Mitić.

Čelnici kluba spremaju da ionako najjači tim Zvezde u 21. veku dodatno pojačaju, javlja Sportski Žurnal. Pred potpisom za šampiona Srbije su Aleksandar Kolarov i Nenad Krstičić, dosadašnji razgovori rukovodstva sa njima su imali pozitivan efekat i kako sad stoje stvari uskoro će i oni biti promovisani u velika pojačanja.

Kolarov je trenutno na rehabilitaciji u Italiji, posle operacije leđa. Prognoze su da bi takmičarskom fudbalu mogao da se vrati početkom avgusta, ali to ne koleba Crvenu zvezdu da mu ponudi ugovor.Iskusni defanzivac je u postigao dogovor sa Zvezdanom Terzićem, Mitrom Mrkelom i Dejanom Stankovićem.

Povratak Nenada Krstičića u klub je blizu, dogovorio je rastanak sa AEK-om i kad bude zatvorio definitivno vrata atinskog kluba i naplati novac koji mu pripada biće slobodan da potpiše za Crvenu zvezdu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Pekson

27.05.2021 10:14

Dzaba vam,kad osnovnu kuturu i obrazovanje nemate.