"IZLUPAO SAM GA" Josipović pretukao Halida Muslimovića, evo šta mu je pevač poručio posle batina

Olimpijski šampion iz Los Anđelesa 1984. Anton Josipović priznao je da je fizički nasrnuo na poznatog pevača.

Halid Muslimović
Halid Muslimović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

"Halid je bio oženjen Melinom Čivljak, a ja njenom sestrom Irenom. On je meni bio menadžer, organizovao mi je bokserske mečeve, imao sam poverenje u njega. Kad je otvorio izdavačku kuću "Haliks", ubrzo je ovde počeo rat pa smo otišli u Beč, nismo se ni mogli vratiti u Bosnu", ispričao je bivši bokser Josipović za BN televiziju.

Josipović ističe da je Halid imao nameru da uloži 500.000 maraka u proizvodnju kaseta za potrebe izdavačke kuće, koju je namerio da otvori

"Takav je dogovor. Angažovao sam se da kamionom prevezem tu opremu u Švajcarsku pa nam to nisu dozvolili na carini i onda smo odlučili da posao radimo u Austriji. Ali Halid je naprasno, bez mog pristanka, odlučio da se oprema odveze u Prijedor. Naravno, čim je to stiglo u Bosnu te 1992, odmah je sve otišlo u vazduh, rat je bio u jeku.

U narednom susretu je došlo do konflikta.

"Sreo sam ga u kafani u kojoj je pevao i izlupao sam ga. To su novine objavile, pa je Halid tužio novinare, ali su oni pozvali mene da svedočim. Ja odem i kažem: 'Jesam, tukao sam ga. Novine su objavile istinu' i Halid izgubi na sudu. Posle toga mi prilazi i kaže: 'Pa što si priznao, mogli smo da naplatimo pare od redakcije i da ih podelimo?' Eto, takav je to čovek", zaključio je nekadašnji bokserski šampion.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi