MMA
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

 

Meč za titulu biće borba koja će sigurno uzdrmati Pionir! Savo Hitman Lazić, već poznat u svetu MMA s bogatim iskustvom i nezaboravnim borbama, suočiće se s mladim borcem Nikolom Joksovićem, dokazanim šampionom FNC organizacije. Borba za titulu donosi dodatnu napetost!

Veliku pažnju privući će sigurno i dugoočekivani revanš dve regionalne zvezde - Vase Bakočevića i Franciska Barija Kroate. Ovaj meč, koji će biti deo glavnog programa, obećava neviđeni spektakl i uzbuđenje, za sve koji se 4. novembra budu našli pod svodovima hale “Aleksandar Nikolić”.

MMA

Foto: privatna arhiva

 

Osim ovih ključnih borbi koje su za sada poznate, fajt kard je prepun zvučnih imena iz sveta regionalnog i evropskog MMA. Jedan od trenutno najpopularnijih boraca mlađe generacije, Marko Bojković, već uveliko preti svom novom protivniku. Hrvat Ivica Trušček, takođe, jedno je od potencijalnih imena fajt karda, ali i mnogi drugi koji će biti deo spektakla i prirediti nezaboravne borbe i iskustvo za sve gledaoce.

MMA

Foto: privatna arhiva

 

Organizatori nas još drže u neizvesnosti, što se tiče ostatka fajt karda, a posebno ženskog meča, koji će sigurno privući veliku pažnju publike!

Na ljubiteljima MMA je samo da na vreme obezbede mesto i uživaju.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading