VASO BAKOČEVIĆ IZJAVOM ŠOKIRAO SVE Čuveni MMA borac otkrio kako se priprema pred važne borbe: Jedem na pola sata, vratim 13 kilograma za dan
Printscreen You tube

Vaso Bakočević, jedan od najpoznatijih MMA boraca u regionu, otkrio je kako izgleda njegova rutina pred borbu, uz radikalno skidanje kilograma, a onda i "vraćanje", kako on to kaže. "Pijem osam litara dnevno vode. Ne jedem hidrate, samo jedem salate i čiste proteine. Tako gubim kilo i po dnevno, naravno uz trčanje i treninge. I zadnji dan se ulazi u kadu vrele vode, koja izvlači svu vodu iz sistema, i na kraju odem u saunu. Od sebe napravim kostura". 

VASO BAKOČEVIĆ IZJAVOM ŠOKIRAO SVE Čuveni MMA borac otkrio kako se priprema pred važne borbe: Jedem na pola sata, vratim 13 kilograma za dan

Alo

 

JEDVA ČEKAM VASI DA SKOČIM NA GLAVU Hrvat žestoko udario na Bakočevića: On beži od borbe

-Izvagam se, nasmejem se tamo, slikaju me, prođem vagu, Vaso ima 70 kilograma. Meč mi je za 24 sata, jedem na svakih pola sata. Vratim kilažu. Sad za meč sam vratio 13 kilograma za 24 sata, za manje od 24 sata - rekao je Bakočević.

Vaso Bakočević rođen je u Risnu, u Crnoj Gori, u avgustui 1989. godine, poznat je po svom "treš-toku" sa protivnicima pred borbi, napetim suočavanjima prilikom merenja težine i izuzetno brutalnim borbama. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.    

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading