OSKAR ZA LJUBAV Bombastična TV zvezda zanosnih oblina "nacrtala" slavnog boksera, ZAUVEK JE NJEN (FOTO)
Printscreen/Instagram

Samo tri meseca je bilo potrebno Holi Sonders da toliko zavoli Oskara de la Hoju da ga zauvek ima na sebi. Naslikanog, naravno.

 

 

Sondersova, 34-godišnja TV zvezda, od avgusta je u vezi s 14 godina starijim slavnim bokserom, a koliko ga voli pokazala je i tetovažom s likom svog ljubljenog. Na ramenu je istetovirala De la Hoju koji pokazuje prema nebu po osvajanju zlatne olimpijske medalje na Igrama u Barseloni 1992. i time se pohvalila na Instagramu, na kojem ima 626.000 pratilaca.

 

 

- Dragi Oskare, imaš sve u životu. Ne postoji ništa što ti mogu dati što već nisi dobio... osim ovoga. Ova tetovaža označava dan kad si postao Zlatni dečko. Trenutak kada si osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama 1992. i pogledao ka svojoj majci koja je umrla nekoliko meseci ranije. Volim te - napisala je Holi uz objavu.

 

 

Jedan od najvećih svih vremena

De la Hoja je predstavljao SAD na Igrama u Barseloni 1992, gde je kao tek svršeni srednjoškolac osvojio šampionski naslov u lakoj kategoriji. Otud i nadimak Zlatni dečko. Potom se otisnuo među profesionalce, imao je 45 borbi i 39 pobeda (30 nokautom). Tokom karijere koja je trajala do 2008. osvojio je 11 svetskih titula u šest težinskih kategorija. Važi za jednog od najboljih boksera svih vremena, a 2013. je primljen u Međunarodnu kuću slavnih.

De la Hoja, koji ima šestoro dece iz jednog braka i nekoliko veza, izjavio je da mu je ta tetovaža najlepši poklon koji je ikad dobio!

- Ko može da nadmaši ovo? Dato mi je sve što mogu da zamislim - rekao je Amerikanac meksičkog porekla.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading