NIKO NEĆE OSTATI RAVNODUŠAN! Čeh se danima hvalio da je osigurao borbu za titulu, a onda mu je Srbin pokazao kako zapravo stoje stvari!
Printscreen You tube

Naš UFC borac Aleksandar Rakić potencijalni je izazivač za titulu polu teške kategorije, ipak izgleda da će pre njega šansu za borbu protiv aktuelnog šampiona Glovera Tekšejre dobiti Jiri Prohaska.

 

 

Borac iz Češke ima samo dve borbe u najpoznatijoj MMA organizaciji, ali obe je završio atraktivnim nokautom, tako da se pričalo da čelnici organizacije žele da se on bori za titulu, što je i Prohaska potvrdio.

 

 

On će sada gostovati u emisiji kod popularnog MMA voditelja Arijela Helvanija, a jedno pitanje mu je postavio i naš Aleksandar Rakić koji ga je više puta izazvao na borbu, ali Čeh je to odbio.

- Pitajte ga zašto je odbio da se bori za #1 izazivača kada mu je ponuđena borba pre dva dana? Samuraj moje d*pe i ja sam posle taj koji odbija borbu? Doći će vreme kada ću mu sa glave odrezati to ružno g*vno sa češkom zastavom. Ako je on sledeći u borbi za titulu, zašto mi je onda UFC ponudio da se borim protiv njega za 1 izazivača - napisao je naš borac 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading