Srbin izdao stan Rusima
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Heroj sa Košara, Miodrag Janković na jednoj Fejsbuk grupi izvrgnut je ruglu samo zato što je želeo da svojoj deci podari bolje sutra. Ovaj čovek rešio je da proda kuću na selu i uzme stan u Beogradu gde je inače živeo 40 godina. Međutim, on je morao da ograniči svoj budžet, a upravo suma koju je mogao da izdvoji izazvala je potpuni fijasko u komentarima.

"Tražim stan u Beogradu, do 35.000 €, keš kupac", napisao je Miodrag u svom oglasu, a onda je počeo haos.

"Može šupa i garaža za te pare", "Jedino ako pod BG misliš na celu Bugarsku", "Stan ili parking mesto?", "Može, ali garaža", "Vidi Baćko ako u Beogradu nađeš stan za te pare, ti si Bogotac", glasili su samo neki od podrugljivih komentara.

Postoje i oni koji su razumeli Miodraga i zaista želeli da mu pomognu, ipak čovek nije želeo da ćuti, pa se ispod objave obratio svima.

"Hvala svima koji lepo komentarišete, oni negativni, neka ih. Misle, svima je život bajka, ja sam bio u ratu sa 19 godina na Košarama, branio Srbiju, živim u selu, prodajem kuću", napisao je on.

Kako kaže, 40 godina je živeo u Beogradu i svestan je da je njegov budžet mali za stan u prestonici, ali da pokušava samo iz jednog razloga.

"Pokušavam zbog dece, sebe, bolji život da imaju, uglavnom, hvala svima koji su ozbiljni", dodao je on.

Miodrag se povodom svog oglasa, koji je na kraju postao predmet šale, oglasio za Telegraf.rs i otkrio da će morati da odustane od potrage za stanom.

"Imam kuću koja je udaljena od Rume 10 kilometara i ima 177 kvadratnih metara i još tridesetak pomoćnog objekta, međutim nude mi smešne pare za nju samo zbog lokacije", rekao nam je.

Kako naš sagovornik navodi, cene nekretenina u prestonici "otišle su u nebesa", ali je on i pored toga želeo da pokuša da nađe rešenje.

"Nisu prijali onakvi komentari, ja sam napisao da sam svestan cena, ali da želim da pokušam, možda je neko mogao nešto da mi predloži, da pomogne, ali ništa", kazao je.

Pre četvrt veka, dok mu još brada nije izrasla, kako nam otkriva, borio se za Srbiju, a danas je doživeo da mu drugi onako pišu dok pokušava da unapredi svoj život.

"Bilo je i onih koji su želeli da se moja ideja ostvari, ali ja sam pre 25 godina, dok mi još brada nije izrasla, išao da se borim za Srbiju, a drugi mi tako pišu", zaključio je.

(Telegraf.rs)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading