Baka
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Marlen Flauers (65) iz Pitsburga otkrila je da voli da diže tegove u poznim godinama, nakon što se suočila sa zdravstvenim problemima.

Imala sam poremećaj u ishrani i zdravstvene probleme. Kada sam imala 58 godina, morala sam na operaciju. Posle tog iskustva, znala sam da treba nešto da promenim - izjavila je za lokalne novine.

Marlen je počela da vežba i da se hrani zdravo, a onda je, pre tri godine, otkrila strast prema dizanju tegova. Baka sada ima impresivne mišiće, a sebe naziva "oružjem".

Takođe je otkrila da joj je sin lični trener i da je čak učestvovala na takmičenjima u bodibildingu. Marlen dokumentuje svoje fitnes putovanje putem TikToka gde ima čak 1,3 miliona pratilaca.

Ne morate da imate neverovatno telo da biste vežbali. Cilj je da se osećate dobro, a ne da izgledate dobro. Vežbanje može da bude teško, ali kada to uradite, osećate se bolje. Kada ne uspete u nečemu, ustanite i pokušajte ponovo. Na nama je da razvijemo svoj puni potencijal - izjavila je ova vitalna bakica za iste novine, a prenosi San.

U jednom video snimku, Marlen je otkrila da su joj pojedini ljudi rekli da je "prestara" da bi vežbala u teretani. Međutim, nastavila je da dokazuje da "mrzitelji" nisu u pravu, tako što deli klipove u kojima diže tegove i izvodi zgibove.

Bakica Marlen je za mnoge i inspiracija.

„Ovo je za ljude koji veruju da se život završava sa 40 godina“, "Želim da budem kao vi kada porastem, gospođo." „Motivisali ste me da danas idem u teretanu“, „Sviđa mi se ovo. Moja mama ima 60 godina i vežba skoro svaki dan", "Nikad nisi prestar da bi bio u formi", samo su neki od oduševljenih komentara.

(Informer)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading