devojka
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Društvene mreže su preplavljene komentarima o konobarici koja je dobila napojnicu od preko 800 evra nakon što je ispunila čudan zahtev mušterije.

U stvari, jedna konobarica je otkrila da je dobila veliku napojnicu od mušterije, ali tek pošto je pristala na njihov čudan zahtev. TikToker Skarlet Grin – poznata kao @rescarded na platformi – objavila je na svojoj stranici (2. aprila) da je 27. januara mušterija došla u njen bar i naručila pet čaša piva, kao i 10 pilećih krilca sa malo bivoljeg sosa na strana.

Ukupan iznos je dostigao 30,26 dolara, međutim, kupac je na kraju dodao neverovatnih 900 dolara (oko 835 evra) napojnicu - sve je potvrđeno fotografijom računa koju je objavila Skarlet. Da to stavimo u kontekst, ako bi mušterija ostavila oko tri dolara, to bi bilo 10 odsto napojnice, ali ako ostavi 900 dolara znači da je konobaru dala napojnicu za neverovatnih 300 odsto.

Ali zašto je kupac ostavio tako ogromnu količinu? Pa, na svom selfiju postavljenom pored slike računa, Skarlet tvrdi da je mušterija rekla: „Vau, to je prelepo, dozvolite mi da slikam.“ Na slici se jasno vidi Skarletina pletenica i prasići, što je očigledno kupac želeo da fotografiše.

Skarlet je javno rekla mušteriji da se slobodno vrati, a brzo ju je kontaktirala masa ljudi u komentarima. Jedan korisnik TikTok-a je rekao: „Mislim da pet piva ima neke veze s tim. Bukvalno bih se bacio na pod da mi se ovo ikada desilo“, dodao je drugi.

„Ovo mi je zagrejalo srce, kao uslužni radnik zaslužujete tu napojnicu 110 odsto.

Jedan je prokomentarisao: "Nemoguće! Molim se Bogu da mi se to dogodi".

„Mislim da je u pitanju frizura“, odgovorila je Skarlet.

Zaista, u drugom video snimku, Skarlet je objasnila da „uvek nosi svijeće“ kada radi kao konobarica jer „starci vole repove i malo južnjačko provlačenje više nego što bi trebalo“, pjevušeći uz glas u videu koji kaže: "Muškarci su glupi i ja ih ne poštujem." Jedan korisnik je prokomentarisao: „Ovo je zaista zabrinjavajuće, ali neka devojka zarađuje“, prenosi „Klik“.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading