velika beba
Foto: Printscreen/tiktok.com/elliemmmmmm

Ova 28-godišnjakinja je imala redovnu trudnoću, čak su joj na jednom od pregleda rekli da je njena beba ispod proseka po težini i veličini. Mama je rodila sina Dakrea u septembru 2023. godine, ali šest meseci kasnije, primetili su neverovatan rast.

Kada se rodio, bio je normalne veličine, imao je 3,3 kilograma. Sada sa šest meseci, beba ima neverovatnih 10,5 kilograma.

velika beba

tiktok.com/elliemmmmmm

 

"Nosi odeću za decu od 18 do 24 meseca, a čak i ona mu bude tesna. On nosi veličinu šest pelena, što je najveća veličina koja postoji. Dečak je dojen i tek je počeo da uzima čvrstu hranu. Ne jede dovoljno da bih rekla da je to razlog njegove težine", rekla je mama za "Mirror".

Razmišljajući o svojoj trudnoći, Eli kaže da nije imala pojma da će on biti velika beba, a skeniranje je pokazalo da je novorođenče prosečne veličine.

"Cela moja trudnoća je bila normalna i na svim našim skeniranjima on je bio prosečne dužine. Trudnoća je bila prilično jednostavna i dobro je prošla. Na jednom od naših pregleda, rekli su da izgleda kao da je nešto ispod proseka, nisam mogla da predvidim da će postati tako ogroman tako brzo nakon rođenja."

Bez obzira na svoju težinu i dužinu veću od prosečne za tu dob, Dakre je kao i svaka druga srećna beba, a takođe je razvio i svoj karakter.

"Voli da se mazi i ljubi i voli da gleda sve što njegov stariji brat radi. Uvek se kikoće svom bratu ili kada se igramo pikabu."

Jedna sasvim zdrava beba, složni su ljudi koji komentarišu Eline video-snimke na "TikToku" i traže joj da stalno objavljuje nove dečakove avanture, piše telegraf.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading