Tiktokerka
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Snimak britanske tiktokerke Lee dospeo je u fokus tamošnje Internet publike, a sve jer je javno iznela svoje ekscentrične stavove o tome kako brak treba da izgleda, usput otkrivši kako i njen odnos sa suprugom funkcioniše.

Ova 22-godišnjakinja ne slaže se sa savremenim tendencijama žene da bude nezavisna u braku i zarađuje sopstveni novac, već uživa u životu domaćice.

"Domaćice možda nisu nezavisne, ali ja sam se jutros probudila i kao da sam na odmoru. Radila sam pilates, jela suši, pila kafu i šetala psa. Zakazala sam estetski tretman, kupila avionsku kartu za putovanje sa prijateljicama i obukla pidžamu da bih gledala film iz tople postelje, koja je sveže oprana i osušena, a potom ću skuvati jagnjeće kotlete za ručak", napisala je ova devojka na svom snimku.

Lea je uz video stavila i zvučni zapis: "Svi možete da me osuđujete koliko god želite, ali nikada nisam bila srećnija".

Očekivano, veliki broj korisnika obrušio se na Leu, zasuvši je kritikama i negativnim komentarima. "I ja sam bila trofej žena i završilo se uživo. Molim te, prvo se pobrini za sebe", "Ne postoji niko kome bih dovoljno verovala. Finansijska nezavisnost je po mom mišljenju najbolja stvar koju žena može sebi da obezbedi", "Ne mogu da verujem da postoje mlade žene koje ovako razmišljaju",

Inače, Lea i njen suprug su zajedno još od srednje škole, a ona je otkrila i da od njega dobija nedeljni džeparac koji ulaže u različite akcije na berzi. Takođe, savetovala je svojim pratiocima da potpišu predbračni ugovor koji će biti jedan vid zaštite u slučaju da stvari krenu nagore.

(Blic Žena)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading