Test ličnosti
Foto: Alo/Foto: Twitter/printscreen

Vozite se u autobusu, sedite, kada ispred sebe vidite jednu trudnu ženu, jednog dedu i jedno detence. Svo troje stoje. Kada bi trebalo da izaberete kome od njih troje biste ustupili mesto u autobusu, ko bi imao prednost?

Zapamtite da ovde nema pogrešnog ili tačnog odgovora, već je u pitanju samo tumačenje karaktera osobe prema njenom izboru, prenosi prva.rs.

Kome od njih troje biste ustupili mesto u autobusu?

Ako ste izabrali dete

Znači da ste fokusirani na svoju budućnost, a ne nosite baš najbolje uspomene iz prošlosti, pa zato ne volite da joj posvećujete mnogo pažnje. Volite da se smejete, aktivni ste i agilni. Optimisti do koske. Ljubaznost je vaš najbolji kvalitet.

Ako ste izabrali trudnu ženu

Znači da ste osoba koja o problemima razmišlja sveobuhvatno. Istovremeno, volite da analizirate tuđe postupke i sve stvari koje se dešavaju oko vas. Na žalost, ova sposobnost primećivanja sitnica i njihovo dešifrovanje zna da vam donese i probleme i poteškoće.

Ako ste izabrali deku

Znači da ste osoba visokog morala i tradicionalnih razmišljanja. Nijedna situacija ne može da naruši vašu strogost. Mentalno ste jaki i stabilni, a to vam mnogo pomaže u ostvarivanju svakodnevnih ciljeva. Naučeni ste da funkcionišete sami. Gužva i galama vam nisu prijatni.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading