Ledena voda
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen

Aleksandar(38) iz Ukrajine nastradao je pred svojom suprugom onda kada je želeo da skoči u zaleđenu reku. Zamolivši je da sam skok snimi za uspomenu, nažalost nije uzeo u obzir brzu rečnu struju ispod leda, zbog koje nije izronio.

Uznemirujući snimak nastao je 5. februara 2022. godine. Aleksandar je na -5 stepeni skočio u zaleđenu reku Čortomlik u ukrajinskoj oblasti Dnjepropetrovsk, ali se planirana zabavna situacija završila najgore moguće za njega.

Pre samog skoka, dok je njihov prijatelj motornom testerom bušio rupu u ledu, na snimku se čuje kako Aleksandar razgovara sa suprugom.

"Zar se ne plašiš, Aleksandre?", pitala ga je ona, na šta je on samouvereno odgovorio da se ne plaši.

Tada je Aleksandar skinuo majicu i pantalone, prekrstio se i krenuo ka vodi.

Pred sam skok, čuje kako Aleksandrova žena govori "O moj Bože, ne mogu da izdržim, tako je hladno… Hladno je, o Bože, nadam se da se nećeš razboleti".

Snimajući ga, Aleksandar je tada ušao u vodu. Međutim, ubrzo je potonuo i nestao. Kako ga nije bilo ni nakon nekoliko sekundi, tada je žena uzviknula:

"Bože, gde je on? Gde je on? O Bože! Gde je on?".

Njegov prijatelj je tada motornom testerom pokušao da iseče još jednu rupu u ledu, ali je nažalost bilo prekasno da ga spasu. Prema izveštajima lokalnih novina, Aleksandar se utopio odmah nakon uranjanja - ostavši zarobljen ispod leda.

Spasioci su njegovo telo pronašli tek sledećeg dana na dubini od skoro četiri metra.

Ovaj slučaj desio se samo par nedelja nakon što se sličan incident dogodio i na Bogojavljenje u Rusiji - kada je ruska advokatica Ana Uskova (40) želela da dokumentuje svoje Bogojavljenje, te uronila u ledenu reku. I ona je odmah nestala - ispred supruga i svoje prestrašene dece, devojčice od 14 i dečaka od deset godina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading