OVO NEMA NI U FILMOVIMA Dao sestri ključ od kola, a onda usledio ŠOK: Ručna otkinuta, menjač razdrndan, a u kaseti...
Foto: Shutterstock

Splet nepredvidivih, smešnih i bizarnih okolnosti koje su se izdešavale jednom mladiću iz Beograda i njegovoj sestri, više nalikuju na neki od scenaria Kventina Tarantina, nego na realnu situaciju.

Tviteraš koji se na ovoj mreži potpisuje kao "Vinjak knez", opisao je u podužem nizu tvitova sutuaciju koja mu se desila kada se vraćao iz teretane. Naime, njegova sestra je pomešala njihov i automobil drugog korisnika teretane, te je usled zabune došlo do neprijatne situacije u kojoj su se glavni akteri jedva suzdržali kada se pojavio vlasnik vozila.

"Ljudi moji jedva sam se opasuljio od sinoćnjeg događaja zvani “odlazak iz teretane” i mislim da je vreme da vam podelim ovaj najretardiraniji storitajm sad kad sam konačno sabrao misli ako ste uopšte voljni da pročitate.

U kolima ga zatekao haos

Nakon završenog treninga sestra mi traži ključeve od kola da uđe u njih jer je napolju prehladno i da me tamo sačeka dok usput popuši cigaricu, ja regularno dajem ključeve i završavam s treningom, presvlačim se i krećem ka kolima. Uočavam gospođu kako puši cigaru kroz prozor, pustila muziku na telefon i trne joj pi**.

Prilazim kolima i pitam je zašto ih nisi upalila da se zagreju, veli ona meni-da ne trošiš gorivo al sam ti ključeve ubacila u njih. Na prvu pomislih bravo sestro baš si ekonomična. Zatim sedam u auto i u mraku primećujem da mi je sedište previše udaljeno ali reko možda sam nešto utripovao.

Hvatam se za ručnu - ona iskidana, pa zatim za menjač - on raz***an. Tog trenutka meni upitnici kreću da lete nad glavom reko da nije ova moja prsla odjednom pa podivljala. Okrećem ključ da upalim, auto ni da trepne, otvaram kasetu da nađem sprej za odmrzavanje kad u kaseti vazelin i kondomi (???). Pogledam u sestru, reko šta je ovo, kaže ona meni: otkud znam tvoja su kola. Pitam sebe isto pitanje i ništa mi nije jasno(???).

Vlasnik auta ga gledao u čudu

Zatim uzimam blic od telefona, palim ga da detaljnije istražim auto, kad odjednom shvatam da to UOPŠTE NIJE MOJ AUTO. Saopštavam to sestri uz pitanje da li si ti klinički obolela i kako si uopšte ušla u ovaj auto, na šta ona odgovara da stvarno nema objašnjenje takvog fenomena.

Te sekunde krećemo da urlamo od smeha da me je glava zabolela + poiskakale vene ke**re. Ubrzo shvatamo da ne možemo večno sedeti u tuđim kolima pa nakon tog saznanja krećemo da bežimo iz auta da nas ne bi neko polomio ko pi**e i krećemo u potragu za našim. Kad međutim, gle ku**a, nakon 20 pretrčanih metara ja za džep kad nema telefona, vraćam se u tuđa kola kad ono telefon tamo.

Tad izlazi čovek iz teretane i viče alo majmune šta tražiš u mojim kolima na šta ja mrtav ladan odgovaram pa svoj telefon. Tek kad je dotični prišao ja shvatam da je on vlasnik tog automobila i krećem da mu se istovremeno izvinjavam i smejem u facu.

Sestra rešila situaciju

Čovek zbunjen, ne zna da l je pošao il došao, traži objašnjenje mog ponašanja. Ja krećem ponovo da se smejem i shvatam da mi treba svedok za ovaj "cirkus Kolorado" pa odlučujem da pozovem sestru koja je u bekstvu da se vrati i objasni ono što ja ne mogu jer ostajem bez daha od smeha.

Vraća se ona riba lagana ko Željko Mitrović, upoznaje se sa čovekom i nudi ga cigarom-veli uzmi trebaće ti sad i tako mi u celom tom bunilu pozvasmo čoveka na cigaru da mu sve lepo ispričamo i siti se ismejasmo, a ovim putem hvala mu što nas je saslušao i nije nas ubio od batina", završio je on svoju ispovest koja se svrstava u rubriku "Verovali ili ne".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading