optička iluzija
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Optička iluzija tvrdi da može da otkrije da li doživljavate sumnju u sebe ili sumnje drugih izazivaju nesigurnost - šta god prvo primetite. Sliku je podelila kreatorka TikTok-a Mia Jilin, koja ima više od 457.000 pratilaca na društvenoj mreži gde je postala popularna zbog svojih pronicljivih tumačenja različitih optičkih iluzija.

Objava je do sada prikupila 15.000 pregleda, više od 1.500 lajkova i 20 komentara ljudi koji mogu da se poistovete sa zapažanjima predloženim u Mijinom testu ličnosti. Pod nazivom „Šta je prva stvar koju vidite na ovoj slici?“, ona tvrdi da njena najnovija iluzija može otkriti da li na život gledate kroz umetničko sočivo ili ste posebno sposobni da se oporavite od nesreće.

Na slici se nalaze i ptica i starinski gramofon - pri čemu Mia otkriva da prva stvar koju primetite može da pruži upečatljiv trag o vašoj ličnosti, prenosi Dejli mejl.

Ptica


U videu je kreator sadržaja otkrio šta može značiti ako prvo primetite pticu. Rekla je: „Ako ste prvo videli pticu, onda često gledate na svet kroz umetničko sočivo i nalazite lepotu u najsitnijim detaljima.

"Međutim, doživljavate mnogo sumnje u sebe i borite se da u potpunosti prihvatite svoju jedinstvenost i kreativnost zbog toga." Mia je zatim podelila šta znači prvo primetiti starinski gramofon, sugerišući da kada pogrešite, možete naučiti iz toga.

Gramofon

Rekla je: „Ako ste prvo videli starinski gramofon, onda ste vrsta osobe koja uvek može da se oporavi od nesreće i da uči iz svojih grešaka. „Imate najbriljantnije ideje, ali sumnje drugih izazivaju da sumnjate u sebe. Dodala je savete za oba tipa ličnosti, zaključivši: „Obavezno verujte svojim instinktima i sledite svoje snove“.


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading