ŽENA NAPALA I PRETILA PO PLAŽI ZBOG KUPAĆEG Ako moj sin siluje tvoju ćerku, to nije moj problem, ljudi pokušali da je smire
Foto: Tanjug/Tara Radovanović

"Ne dozvoli da tvoja ćerka pokazuje stražnjicu oko mog četvorogodišnjeg sina. Ona ima 13 godina. Neću da se to pokaže mom sinu", vikala je 'gospođa' sa plaže ženi koja je sve snimala. Šokirana žena je, pod verbalnim napadom, pokušala da smiri situaciju:

- Ali ona je na plaži i u kupaćem kostimu - odgovorila je mirno.

Kakva majka dozvoljava detetu da pokaže toliko - nastavila je ljutita žena.

 - To je kupaći kostim - ponovila je 13-godišnjakinja.

- Ne, to su tange! – nastavila je ljuta majka četvorogodišnjaka. U razgovor se potom uključio i prijateljica 'napadačice', koji je pokušao da smiri situaciju.

Čak su i neki od posetilaca sa plaže sugerisali besnoj ženi da je pogrešila, da je kostim sasvim normalan i da su na plaži. Ali to je nije sprečilo u daljim napadima. Počela je sa pretnjama.


- Mislite da će video pomoći. Ne poznaješ me, ne znaš gde živim. Samo ćeš svima pokazati da si loša majka koja to dozvoljava svojoj ćerki - viknula je ljutita žena i odmah dobila odgovor.

- Snimam zbog sopstvene bezbednosti.

- Nokautiraću te. Šta ćeš onda da radiš? Hoće li vam video pomoći? Ja imam sina, ti nemaš. Ne mora da bulji u to. Ako moj sin siluje tvoju ćerku kad odraste, to nije moj problem - završava besna žena svoj sumanuti monolog.

Njeno ponašanje odmah su osudili brojni korisnici interneta, a neki sumnjaju da je bila pod dejstvom alkohola...

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milutin

25.07.2023 14:37

Tange treba zabraniti na javnim mestima.nismo došli na sex nego da se kupamo i sunčamo.