parking
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/facebook

Hvala vrhunski vozači, jutros nemam sa čim na posao, sledeći put ću zvati policiju i pauka, posebno one koji imaju parking za pešake. Sljedeći put ću se potruditi i izaći ću, a šteta koja može nastati nije moj problem, napisao je vozač iz Gajnica, zapadno od Zagreba.

Na fotografiji u Fejsbuk grupi „Gajnice juče danas sutra” možete videti crveni automobil parkiran između srebrnog i crnog, koji su prilično blizu.

U komentare ispod slike se javila i vlasnica crvenog automobila.Tvrdi da ujutro nije mogla izaći s parkinga, pa je morala taksijem na posao. 

Ali mnogi su u komentarima primetili da je vlasnik automobila parkirao preko žutih linija, na ulazu u garažu."Vaš auto je parkiran na obeleženoj žutoj liniji i zvali biste policiju i pauka", jedan je od komentara. "Dok ste ovo pisali, mogli ste se isparkirati", "Mogla si i da pozoveš pauka, ali on bi ti uzeo auto".

Prepiska se opasno zahuktala kad je žena koja je u ovoj ujdurmi "oštećena" odlučila da stavi tačku na polemike i ponudi 100 evra onom ko joj isparkira auto.

"U 9 se vraćam s posla, evo molim sve kraljeve i kraljice da se ispod prijave za isparkiravanje. Plaćam 100 evra onome ko ga isparkira i snimiću taj događaj za publiku". 

Neko joj je odgovorio:

"Ljudi su vas napali zato što je vaš ton govora zajedljiv i osuđujući. Napadate "sposobne vozače", a u stvari ni sami niste dovoljno sposoban vozač. Da ste krenuli sa tom mišlju, niko vas ne bi napao, dobili biste savet i potpuno razumevanje jer su svi dobri, a manje dobri u različitim stvarima". 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading