SABLASNA SCENA KOD GRADSKE BOLNICE Ko je misteriozna žena koja u ponoć pleše na Zvezdari
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Srpska plesačica plaši sve od TikToka do Jutjuba i posle četiri godine nakon što je prvi put prijavljena. Društvenim mrežama trenutno kruži jeziv snimak nalik horor filmu, sa porukom da "ako vidite Srpkinju kako pleše na ulici noću, treba da bežite".

Na snimku se vidi kako žena pleše na ulici u ponoć. Pre nekoliko dana u prestonici se pronela priča da je opet viđena. Ovaj snimak se pojavio na internetu još 2019. godine, a navodno je snimljen na Zvezdari kod Gradske bolnice.

Niko još nije uspeo da dokaže poreklo ove urbane legende. Srpska plesačica je prikazana kao žena koja igra kolo na raskrsnici u blizini bolnice u tradicionalnoj srpskoj odeći. 

Portal Horror Fandom napominje da je ovu osobu tražila policija, ali se ne zna gde se nalazi, kao što je i njeno lice pod sumnjom. Osim toga, niko ne zna kako se zove iako neki kažu da je izvesna Mira.

Navodno ako ugleda prolaznika pozvaće ga da zajedno plešu dok se ples ne završi. Međutim, ako osoba odbije ili pobegne, misteriozna žena će ga pojuriti sa nožem u ruci.

Prema snimku koji kruži internetom, figuru Srpske plesačice snimila je kamera grupe tinejdžera. Vidi kako pleše i iznenada trči ka kameri. Slučaj je navodno prijavljen policiji. Policija je izvršila nekoliko pretraga, ali je lik nestao i nikada nije pronađen. Njegovo lice takođe nikada nije jasno zabeleženo. Osim toga, niko ne zna kako se zove iako neki kažu da je figura Mira.

Misteriozna žena kod sebe ima i nož!?

Ova srpska  dama podigla je veliku prašinu na internetu i pokrenula znatiželju miliona ljudi. Pojedini korisnici TikToka pišu da misteriozna žena kod sebe ima i nož, te da juri ljude koji joj pokušaju prići.

Sada se, isti taj snimak, masovno objavljuje na društvenoj mreži TikTok, a prešao je i granice Srbije, te ga objavljuju i mnogi stranci.

Naime, ljudi na društvenim mrežama su vidno prestravljeni ovom pojavom, i upozoravaju svoje pratioce da se paze.

Komentari su različiti od toga da je u pitanju nameštaljka, do toga da je reč o bolesnoj ženi, koja ne zan šta radi, a ima i onih koji kažu da ih podilazi jeza od samog pogleda na njen ples.

"Verujem da je to ionako samo prevara ili je neki psihopata sa mentalnim poremećajem koji radi takve stvari što je veoma lako kada ste mentalno bolesni".

Oni objavljuju videe sa natpisima "Serbian dancing lady" - "srpska plesačica". Objave sa ovom ženom trenutno su veoma popularne i broje milionske preglede.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading