IMAM VELIKU PENZIJU Dobri "traži babu do 79 godina, davaće joj i po 60 hiljada", hit oglas koji je izazvao buru negodovanja u Srbiji
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Izgleda da nikad nije kasno, makar ako pitate dedu Dragog Mićurina. Postao je viralan zahvaljujući snimcima u kojima daje oglas. Rešen da pronađe ženu, deda Dragi je naglasio da traži babu do 79 godina i da svako ko želi, obavezno treba da mu se javi. Dragi je okačio dve fotografije i jasno stavio do znanja koji je cilj.

Ima samo tri uslova. "Koju sliku da stavim i da mi nađete babu da zna da spremi jajca, čorbe i da me ljubi?", pitao je tiktokere. Nakon toga je objavio snimak u kojem se vidi kako provodi vreme sa prijateljima, a onda se požalio da je nakon oglasa dobio mnogo negativnih komentara.

 

 

Tada je odlučio da otkrije kolika mu je penzija i koliko novca će mesečno izdvajati za svoju lepšu polovinu. "Dobio sam puno negativnih komentara. Želim ozbiljnu vezu. Imam penziju 120.000 dinara, davaću babi 50.000 dinara svakog meseca", navodi se u objavi. Naravno, odmah su usledi komentari, mada još uvek nije sigurno da li iza ovog profila zaista stoji usamljeni deda Dragi.

"Mene zanima da li možemo da dođemo do 1.000 pratilaca da snimam lajv sa unukom, da se družimo i da mi nađete babu, davaću joj i po 60 hiljada", glasila je objava nakon viralnog oglasa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading