SUTRA SE NA ADI CIGANLIJI PLIVA ZA BOGOJAVLJENSKI KRST Hrabra Aleksandra pokazala kako se bezbedno ulazi u hladnu vodu
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/tvpink

Na beogradskom jezeru Adi Ciganliji, kao i širom Srbije, sutra će se plivati za bogojavljenski krst.

Jednu od učesnica Aleksandru, koja će plivati za bogojavljenski krst, ekipa TV Pink zatekla je na Adi Ciganliji kako se priprema za ovaj događaj.

Aleksandra je rekla da bi bilo naporno po hladnom vremenu ući u vodu, ali da kada čovek zna kako da se pripremi, po određenim metodama i tehnikama, da to nije nikakav problem.

"To je tada prosto, kao da je 30 stepeni i nema nikakvog problema sa hladnoćom. U cilju antistres programa koji vodim, "Sreća se vežba", primenjujemo raznorazne drevne tehnike i metode koje nam bude hormone zadovoljstva, sreće i mira. Na taj način mi zapravo podižemo taj stadijum sreće u našem psihofizičkom stanju, a spuštamo nivo stresa i dovodimo svoje telo u balans", kaže Aleksandra i dodaje da kada uđe u hladnu vodu telo počinje da se budi.

"Krenu da se bude kortizol i adrenalin. I na taj način faktički mi se suočimo sa našim najvećim strahovima. Prosto naš mozak i naša biohemija organizma, mašina od našeg tela, o kome treba da brinemo redovno, preokrene u našu korist i izbori se sa strahom. Na taj način počinju da se bude svi oni hormoni zadovoljstva, ubrzava se krvotok, ubrzava se kiseonik i mi na taj način zapravo vežbamo mišiće našeg krvoteka koji je dug 100.000 metara. Zapravo imamo milion mišića kojima vežbamo taj krvotok. Ako nemamo dobar krvotok nismo zdravi".

Aleksandra, pošto se zagrejala određenim vežbama disanja i telesnim vežbama, ušla je u jezero na Adi Ciganliji.

Pošto je Aleksandra ušla u vodu i zaplivala, reporter TV Pink Srđan Kuvekalović, zagazio je u vodu nešto iznad članaka, i požalio se kako je voda hladna.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading