LJUDI ZGROŽENI SA NJIMA Kleknuo je pred 76-godišnju damu, poljubio joj stomak i objavio svetu da je on "napumpao"
Foto: printscreen/TikTok

Milina Gata (76) i Đuzepe D'Ana (19) ponovo su uspeli da prevare milione širom sveta. Naime, pre neki dan su objavili da čekaju bebu, a snimak otkrivanja pola deteta prikupio je neverovatnih 88 miliona pregleda na TikToku.

Foto: printscreen/TikTok

 

Na ovoj informaciji su nastavili da insistiraju i na naknadnim objavljenim snimcima, a zahvaljujući tome ponovo su postali "virusni par" nakon što su mnogi pričali o njima i u maju kada su objavili fotografiju na kojoj ju je on navodno zaprosio. Mnogi su naseli na priču o bebi, ovih dana su to preneli i neki svetski mediji, pa su zaboravili da je prava veza Miline i Đuzepea odavno razobličena.

@milina_gatta

Result exam for 1G: Milinagatta_😱 ♬ sonido original - elia2005Milina Gata (pravo ime Karmela) i Đuzepe D'Ana su zapravo baka i unuk i žive u gradu Tore Anuncijata koji se nalazi na Napuljskom zalivu. Ovako se šale i okupljaju fanove na TikToku, a ovaj najnoviji „viral” im je pomogao da dođu do impresivnih 1,3 miliona pratilaca.

Naravno, neće svima nama ovakva zafrkancija biti ukusna i prihvatljiva, ali čini se da Milina i Đuzepe neće odustati od škakljivog scenarija sve dok to pomaže njihovoj popularnosti. „Karmela je udovica i trudim se da joj posvetim svu pažnju pošto je moj deda otišao, naravno, u ulozi unuka.


Čak i poljupci koje možete vidjeti samo su znakovi naklonosti uobičajeni u ovome dijelu svijeta među rođacima, baš ništa više od toga", pojasnio je Giuseppe svojedobno za talijanske medije.

 

Komentari (0)

Loading