PRIVLAČI ZLO Ukoliko nosite nakit na ovaj način to loše utiče na vaš život
Foto: Shutterstock

Nošenje nakita može da utiče na energiju i ono što privlačimo, kao i da je organizam mehanizam koji poseduje brojne mogućnosti.

Tako, nošenje prstena na palcu može da privuče određene sile ka telu sa kojima nećeš moći da se nosiš. Može doneti stres. Ukoliko odete na neka mesta, možete privući ono što ona zrače, čak i negativno, jer metal na palcu, šalje poruku da vi sve te sile želite. Metal ima određenu privlačnost, određeni uticaj, pa se zato koristi na određen načine.”

Zato je oduvek utvrđeno da se prsten nosi na domalom prstu, na engleskom se čak i kaže “ring finger” (prst za prsten). U jogi postoji cela nauka o domalom prstu, on se smatra ključem za sve što jesi. Ukoliko stavite prsten na domali prst, bilo kakav metal, sistem ostaje vrlo stabilan.

Indijski guru Sadguru je u svom izlaganju komentarisao i kako nošenje pirsinga može nepovoljno da utiče na energiju: “Ako stavljate metal na neko drugo mesto, po telu, danas ljudi svuda stavljaju metal po sebi, on deluje na svoj način, ima svoj uticaj. Ali nije odlučjući faktor. Neko može da nosi sve te stvari i da bude prilično dobro, ali to je kao da napraviš auto koji je potpuno ravan kao zid i voziš ga. Još uvek ga voziš, samo što troši duplo više goriva od onoga koji je pravilno napravljen.”

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading