NEĆE MU BITI DOBRO KAD DOĐE KUĆI Dok katarski šeik koketira sa brazilskom navijačicom, ceo svet bruji o pogledu njegove žene
Foto: Printscreen/instagram

Kao i svako svetsko prvenstvo u fudbalu tako i tekuće u Kataru definitivno su obeležile i brojne zavodljive i atraktivne navijačice. O mnogima bruje svetski mediji, a prva među njima bila je hrvatska navijačica Ivana Knol.

Sada je na red došla i brazilska navijačica koja je privukla pažnju katarskog šeika.

Tokom utakmice između Brazila i Švajcarske, navijačica Brazila sedela je na tribinama i snimala atmosferu u publici. U jednom momentu, kada je kameru uperila ka Hamadu Halifi Al Taniju i njegovoj supruzi Mozi bin Naser, katarski šeik joj je, reklo bi se, sa zadovoljstvom uzvratio osmehom i mahanjem.

 

 

Snimak je postao glavna tema korisnika društvenih mreža, naročito zbog reakcije njegove supruge koja u Kataru važi za modnu kraljicu. Mnogi su istakli da joj se "nimalo nije dopalo koketiranje sa navijačicom", kao i da "njen strogi pogled sve govori". "Mislim da neće biti ovako nasmejan kad dođe kući", jedan je od komentara ispod objave. Podsetimo, bogatstvo katarskog šeika procenjuje se na više od dve milijarde dolara.

Njegova supruga Moza bin Naser važi za ženu sa perfektnim modnim ukusom, ali i suprugu koja muža podržava u svim sferama. Na raznim događajima pojavljuju se u usklađenim modnim kombinacijama. Takođe, poznato je da Moza koristi simpatičnu opasku, a to je da nikada neće obući štikle toliko visoke, da ne bi bila viša od muža i uvredila ga. Kako kaže, to je zato što ga neizmerno poštuje.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading