SRBI "ZARATILI" OKO CIGARETA Da li stvarno izbacujete goste na terasu da puše
iStock platforma

Naravno da su svi svesni, koliko je duvanski dim poguban za zdravlje, ali mnogi se ne obaziru mnogo na tu činjenicu. Tako se ovih dana na tviteru povela rasprava između pušača ili nepušača. Naime, jedna Srpkinja iznela je stav prema sugrađanima koji goste koji puše "izbacuju na terasu".

"Jel ozbiljno mislite da ćete od gosta pušača koji zapali cigaretu u vašem nepušačkom domu da umrete..i jel stvarno izbacate ljude na terasu ili ako imate tri gosta, svakom otvorite po jedan prozor da ispuši cigaretu...meni bi od svega toga smetalo da mi neko stoji po kući", napisala je tviterašica i pokrenula lavinu komentara.

"Jednom sam bila u gostima gde je pušačima dozvoljeno da zapale cigaretu jedino u "avliji".. Popila kafu na brzaka, zahvalila se na gostoprimstvu i otišla"!

Međutim ima i drugačijih mišljenja: "Ja lično ne poznajem ni jednog pušača od mojih prijatelja da puši u kući - ni ja to ne radim. Idem na balkon. Svi napolju pušimo"!

"Ne idem u kafane, smeta mi dim, a i ja dok sam pušila, normalno mi je bilo ako se ne puši kod nekog, neću zapaliti. Bar 2 sata mogu bez te *e*ene cigarete".

"Izbegavam da idem zimi kod ljudi kod kojih se ne puši, leti možemo svi na terasu, bilo bi glupo da neko i tamo zabrani".

"Pušač sam, idem u goste kod nepušača i tamo ne pušim, niti idem na terasu, niti tražim da mi progledaju kroz prste. Oni kad dođu kod mene, trpe me dok pušim pred njima. Život je jednostavan".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading