"DRAGANČE, ISKLJUČUJ MUZIKU" Blamovi srpskih voditeljki koji se pamte
Foto: Youtube/Printscreen

Omaške i lapsusi na televiziji se dugo pamte, a postali su večiti izvor zabave na društvenim mrežama. Lapsusi voditelja česta su pojava, posebno u programu uživo. Ovakve provale su jednostavno deo televizijske istorije. 

Gafovi srpskih voditeljki postali su sve učestaliji, a tako su i sve veća razonoda za korisnike društvenih mreža. Kako tviterašima ništa ne promiče, oni svaki "smešan" snimak arhiviraju, a on vremenom postane viralan.

Poslednji u nizu je napravila voditeljka Gordana Stijačić izveštavajući o smrti repera Kulija. Kako je govorila da je Kulio najveću slavu postigao numerom "Gangsta's Paradise" iz 1995. godine, za koju je dobio i Gremi, napravila je nesrećan izgovor naziva pesme, te je tako vest o Kuliovoj smrti postala viralna na domaćim društvenim mrežama.

Da nekad ne umeju da održe samokontrolu dokaz je izlaganje voditeljke koja nije uspela ni da završi blok emisije od smeha.

Prvo je započela sa “ne sedajte za auto”, da bi onda krenula ispočetka “ne sedajte da vozite automobil dok ste u alkosu”, pa onda – treća sreća, i pokušaj sa pravim terminom “alkoholnom stanju”. Da stvar bude još gora, ovo se dešava u jednom jutarnjem programu televizije koja ima nacionalnu frekvenciju.

Voditeljka Jovana Jeremić, dok je još bila u stolici Hepi televizije, napravila je gaf kada je tokom najavljivanja gostiju umesto titule crkvenog velikodostojnika protojereja stavrofora navela rasu psa i tako je ispalo protojerej staford.

Voditeljkama informativnog programa na televiziji Pink dešavali su se razni gafovi.

Jedan od njih nastao je permutacijom, pa je vest na kraju ličila na crni humor. Naime, voditeljka je pobrkala pojmove “spaliti” i “spasiti”, pa je vest zvučala ovako: “Vatrogasci su jutros na Vračaru spalili sedmogodišnju devojčicu.”

Kad smo kod klasika blamova u programu, tu je i legendarna izjava voditeljke lokalne televizije, koja nije znala da je u etru, te je uzviknula „Draganče, isključuj muziku“!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading