RITUALI ZA DUGOVEČNOST, ZDRAVLJE I NOVAC Baba Vangina ljubavna zavera sa cveklom, uvek pali
Foto: Youtube/Printscreen

Vangina samoispunjavajuća proročanstva nisu ostavila ravnodušnim nijednog skeptika. Potvrdili su da se savjet velikog vidovnjaka ne smije zanemariti.

Stoga su zavere iz beležnice Baba Vange još uvek zanimljive korisnicima interneta. Od velikog vidovnjaka, postoji nekoliko efikasnih zavera za sreću i novac.

Petak čarolija za novac

Ritual se održava od petka do subote. Morate ići u krevet, zatvoriti oči, opustiti se. Zamislite određenu svotu novca, razmislite kako bi bilo dobro da je uskoro dobijete. Ne morate samo da razmišljate o ovom iznosu, već da shvatite njegovu neophodnost, da shvatite na šta se može potrošiti, da osetite radost predstojeće kupovine.

Zatim morate ponoviti frazu devet puta:

“Ovo je moja želja, ovako želim, zato će se i desiti.” Ovo nije celi ritual. Morate imati podešen alarm za 4 ujutro.

Nakon buđenja morate odmah izaći iz kuće, sačekati prve zrake sunca i reći:

"Za to sam ustao rano ujutru, da mi sunce da snagu. Magični zraci sunca, dolazite sa istoka da ispunite svoje najdublje želje. Trebam (ovde navedite iznos). Siguran sam da mi možete reći gde i kako da ga nabavim".

Radnja se ponavlja tri puta. Vrlo brzo ćete dobiti navedeni iznos, ali ga morate potrošiti na ono što ste zamislili. Ritual se može ponoviti nakon tri meseca.

Zavera sa svetom vodom za novac

Za ovu zaveru odlaze u crkvu i blagoslivljaju vodu. Ritual se izvodi sutradan, ujutru. Pre njega ne pij, ne jedi. Morate sesti za sto, staviti čašu vode na sto, odrezati polovinu crnog hleba, staviti na tanjir. Zatim morate reći:

"Pošto je Gospod nahranio sve gladne hlebom, moći će da pomogne mojoj porodici. Želim da mi ništa ne treba, uvek imam hranu i blagostanje u kući. Pokaži mi put do bogatstva i pametno ću koristiti novac".

Ovaj zaplet se takođe čita tri puta. Nakon trećeg čitanja treba piti vodu, podijeliti hljeb po domaćinstvima. Ali, jedući hljeb, ne bi trebali znati za zavjeru. Zavjera na vratima (za sreću) Ova se zavjera smatra najefikasnijom, jer loša energija ulazi u kuću kroz vrata, uzrokujući neuspjehe i svađe. Parcela na vratima zaštitit će vaš dom od negativnih uticaja izvana.

Da biste to izgovorili, morate saznati fazu opadajućeg meseca, stajati na vratima tokom tog perioda, tiho reći tri puta (da niko ne čuje):

“Biće sreće u mom životu koliko ima ljudi koji prođu kroz ova vrata. Loš čovek neće moći da prođe, ali bogatstvo i zdravlje će posetiti moju kuću i ostati tamo zauvek".

Nakon što izgovorite ove reči, umočite prste u svetu vodu, tri puta pređite vrata. Zatim poprskajte prag vodom. To će vam pomoći da izbegnete nesreće i razočarenja u životu, privući samo dobru energiju u svoj dom.

Vangine zavere za ljubav

Vangine zavere za ljubav slične su po svom delovanju. Uz njihovu pomoć nemoguće je naneti štetu, međutim, s takvim čarobnjaštvom treba biti oprezniji. Ako niste sigurni da vam je sada potrebna veza i prisustvo određene osobe u ulozi obožavatelja, bolje je ne koristiti magiju. Ljubavna magija je oduvek bila popularna.

Uz njegovu pomoć možete lako pobediti gospodina od svog rivala, vratiti muža u porodicu, a također postati najatraktivniji za svog muža ili dečka i garantirati vjernost u braku. Međutim, takvo veštičarenje zahtijeva odgovornost i oprez, jer je rešiti se "začaranog" mladoženja mnogo teže nego bacati ljubavne čini.

Vanga mi je savetovala da pažljivo pratim sebe tokom ljubavne magije. Takvi rituali zahtevaju odgovarajući izgled. Zamislite da nećete čitati zavere, već da se susrećete sa predmetom vaše strasti i pokušajte da izgledate u tome.

Beet Conspiracy

Za ovu ceremoniju će vam trebati dve fotografije - vaša i odabrana. Unapred morate kupiti dve tanke sveće u crkvi, koje su također potrebne za ritual. Potreban vam je i nož sa drvenom drškom i sirova cvekla. Sveće treba umotati prirodnim crvenim koncem. Na cvekli nožem sa drvenom drškom napravite rez u obliku krsta.

 Iz ovog reza trebate iscediti tri kapi soka od cvekle za svaku fotografiju. Stavite fotografije na sto koje ćete koristiti za ljubavne čarolije. Iznad njih stavite cveklu tako da postane vrh trougla. Između fotografija stavite sveće i zapalite ih.

Sada možete pročitati zaplet: Neka suženi dođe do sluge Božjeg (ime), koju je donio sveti duh za ruku. Neka misli na mene danonoćno, ne daj mu druge žene da sanjaju o meni, a Duh Sveti otvori mi oči. Nakon nekog vremena, tip kome ste obavili ritual će obratiti pažnju na vas. Možete računati na recipročna osećanja i nastanak veza. Kako biste pojačali učinak rituala, zamolite predmet vaše strasti da naoštri nož koji ste koristili za ljubavno veštičarenje.

Zavera na fotografiji

Da biste obavili ovu ceremoniju, trebat će vam fotografija predmeta vaše strasti, koja prikazuje samo njega. Održava se u ponoć sa subote na nedelju. Dok čitate radnju, trebali biste sediti blizu prozora, i barem bi prozor trebao biti otvoren. Pre toga zapalite crkvenu sveću.

Radnja se čita devet puta: Tamna munja se diže, vodeći silu iza sebe. Iz šuma i močvara beži crna melanholija. Iz starih bazena izvire užasna tuga. Moja snaga ne izlazi kroz vrata i kapije. Moje misli su da hodam neutabanim stazama, da se probijam kroz neispenjane jazbine.

Ne gledaj više na druge, ne poznaj slobodu, samo me poželi. U mojim rečima je moć. Koje nisu izbegnute. Amen.

Sada morate kapati vosak na fotografiju tako da kap padne na sliku osobe. Stavite fotografiju pod jastuk i idite u krevet. Svijeća mora potpuno izgorjeti, pa je bolje odabrati tanke svijeće. Ritual je potrebno izvoditi devet sedmica zaredom, ali je vrijedan utrošenog vremena. Pomoću nje možete vratiti svetlinu odnosa sa svojim supružnikom ili se zaljubiti u osobu s kojom još nemaš vezu.


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading