DEČAK NESTAO NA PUTU DO ŠKOLE Posle 8 godina jedna fotografija je rešila misteriju
Foto: Youtube/Printscreen

Prošle godine svet je zaprepastila priča o tinejdžeru koji je misteriozno nestao na putu kući iz škole. Osam dugih godina porodica i prijatelji su ga tražili, a onda se desio preokret.

Naime, Fernando Vasile, koji je sa majkom živeo u predgrađu Rima, imao je samo 16 godina kada je nestao na putu iz škole i o njemu se osam godina ništa nije znalo, iako je policija uložila ogromne snage i trud tokom potraga za njim. Onda je jedne nedelje, posle toliko godina, popularna emisija RAI televizije "Ko ga je video“ emitovala prilog, na zahtev porodice, o dečaku, sa njegovom slikom kada je još bio tinejdžer.

U redakciji je stiglo na desetine dojava da je mladić viđen u Đenovi, a o tačnoj lokaciji mladića obavestio je redakciji vlasnik prodavnice, koji ga je prepoznao.

Godinama je živeo kao beskućnik

Naime, ustanovljeno je da je Fernando svih ovih godina živeo kao beskućnik u raznim delovima Italije, a nedavno i u Đenovi, gde je živeo u centru grada, na otvorenom, zajedno sa svojim psom. Oni koji su ga prepoznali tvrde da je bio miran i ljubazan, da nije pio i drogirao se i da su mu ljudi donosili hranu za njega i psa. Nakon što je "pronađen", sada 25-godišnji mladić odveden je u kuću svog strica koji živi nedaleko od Đenove.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading