KO JEDNOM PROBA ODMAH SE VRATI "Poslastičarnica" je mesto gde u srcu Beograda možete probati sladoled od ajvara, rakije i vina
Balkan Trip

Priča o sladoledu počinje još u drevnoj Kini gde su na dvorovima pravili mešavinu leda i mleka, a nastavlja se u Maršala Birjuzova u poslastičarnici jednostavnog naziva - "Poslastičarnica" gde se proizvode sladoledi najneverovatnijih ukusa.

"Ja sam skroman pa često kažem da volim da idem samo na najbolja mesta i znam provereno da je ovo najbolje mesto", rekao je novinar Nebojša Đurđević kada je došao u ovaj raj ljubitelja sladoleda kako bi napravio prilog za najnoviju kolažnu emisiju "Čekiranje" na televiziji Balkan Trip. U ljupko sređenoj poslastičarnici dočekao ga je vlasnik, Veroljub Šobić i otkrio mu sve rapsodije ukusa koje stvara u svom slatkom carstvu u srcu Beograda.

"Imamo i piće - vince, rakijica. Imamo i ajvar i kačkavalj ako ćemo da meznemo. Ko ima problema, imamo i kamilicu za smirenje", duhovito je Veroljub opisao "jelovnik" svoje poslastičarnice.

KO JEDNOM PROBA ODMAH SE VRATI

Balkan Trip

 

Nebojša se oduševio čim je probao ove, slobodno možemo reći, specijalitete, a izabrao je prilično izazovne ukuse koje sigurno nigde drugo ne možete naći.

Šta se još krije ispod leda u "Poslastičarnici" pogledajte OVDE, a još ovakvih interesantnih priloga čeka vas svakog dana u 11 u emisiji "Čekiranje" samo na Balkan Tripu, kao i na telekomovoj mreži kablovskih kanala.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading