PROGLAŠENA ZA NAJGORU U ISTORIJI EVROVIZIJE Pesma nama dobro poznatog muzičara doživela debakl
Foto: Youtube/Printscreen

Pre deset godina Crnu Goru je na Evroviziji u Bakuu predstavljao Rambo Amadeus čija je pesma „Euro Neuro“ odskakala od ostalih predstavnika. Naime, Rambo je na sceni imao magarca, doduše drvenog, jer mu nisu dali da dovede pravog.

Pesma za Eurosong je bila u Rambovom stilu, ali evrovizijskoj publici tada, a izgleda ni posle, nije baš legla.

Ova pesma pre četiri godine proglašena najgorom pesmom na Evroviziji svih vremena, a tu vest je Rambo Amadeus dočekao s radošću i pohvalio se time na svom Fejsbuku.

"S ponosom sam prihvatio ovu vest koju su pronašli fanovi u Španiji. Pesma Euro Neuro proglašena je za najgoru na Eurosongu i to svih vremena. Jeeeah! Pobednik Hororvizije, u apsolutnoj kategoriji, za sva vremena. Velika čast, zaista", napisao je Rambo Amadeus tada na Fejsbuku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
ns ja

18.05.2022 16:10

Upravo suprotno! Najbolja pesma na eurosongu IKADA!! Izuzetna pesma, ritam, scena, pa i spot, a najjača je upravo PORUKA pesme koje su se blazirani evropljani uplašili jer u svojoj podsvesti ipak imaju gram mozga i jasno im je ono što izbegavaju da vide!!! EURO NEURO!!!! OJHA!!!

Nenad

19.05.2022 13:17

Све је њима господин Антоније Пушић лепо рекао. Врло прецизно и са јасним прогнозама. Само што си сви у ЕУ глупава теглећа марва, па ништа не схватају. Казаће се њима убрзо све.

rwrw

22.05.2022 06:42

meni su sve pederske pesme najgore, Koncita Wurst itd....