AKO IMATE OVU TETOVAŽU, ZAŽALIĆETE Srbi sad plaču zbog ovih crteža
Foto: Shutterstock

Iako se tetovaže danas lako mogu ukloniti (istina, proces je bolan), ipak se savetuje da dobro razmislite pre nego što odlučite koji crtež ili natpis ćete staviti na svoje telo.

Poznati tattoo majstor Karasko otkrio je na TikToku koji su to crteži zbog kojih se ljudi najviše pokaju i vrate se u salon kako bi ih preradili ili skinuli. 

Očekivano, imena bivših ljubavi su uvek predmet prepravljanja, ali postoje i neke tetovaže koje su popularne određeno vreme, a potom postaju demode i njh takođe nikada ne bi trebalo da radite. 

Tetovaža koju mnogi biraju i koja je u Srbiji izuzetno popularna, a isto tako kasnije traže da se izbriše, jeste znak za beskonačno. Kod ovog simbola nije problem što zastareva, već zato što vremenom izgubi oblik pa ne deluje lepo. 

On takođe napominje i da treba izbegavati slike i crteže koji samo deluju lepo, a ne nose nikakvo posebno značenje, kao što su ruže, ptice, pera... Takve tetovaže ljudima najpre dosade, jer ne nose nikakvu važnu simboliku, pa je to razlog što požele da ih promene. 

U istoj grupi se nalaze i barkodovi, strele, inspirativni natpisi koji ne nose neku ličnu poruku, kao što je "mind over matter" (um iznad materije)...

Karasko savetuje da pronađete poruku, crtež koji je blisko povezan sa vašim karakterom, koji predstavlja vaš moto, jer onda nećete poželeti da ga menjate

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading