SIPAJTE SMESU OD OVA 2 SASTOJKA U SLIVNIK Potrebno je samo 5 minuta da skroz uklonite neprijatan miris
Foto: Pixabay

Oni su posledica najrazličitijih vrsta nečistoća u cevima koje je neophodno "ubiti" kako ne biste bili primorani da svakodnevno udišete "mirise" koje ne želite.

Tokom ovog hladnog perioda kada je napolju vlaga iz slivnika znaju da se šire neprijatni mirisi sa kojima se teško izlazi na kraj.

Oni su posedica najrazličitijih vrsta nečistoća u cevima koje je neophodno "ubiti" kako ne biste bili primorani da svakodnevno udišete "mirise" koje ne želite.

Ovo se najčešće dešava u periodima kada ima padavina, kao što je slučaj u toku jeseni i zime, ili u slučaju da se očekuje nagla promena vremena. Sve što treba da uradite je da otvorite rešetku za početak, ona se vrlo lako skida.

Prvo proverite da li se unutra nalazi nešto, što je možda zapušilo ovaj odvod i što uzrokuje smrad. Ukoliko to nije slučaj, a obično nije, sve što je potrebno je da u kroz rešetku sipate malo specijalne tečnosti u ovaj odvod. 

Potrebni sastojci:

- 400 ml sirćeta

- 3 kašike sode bikarbone

- 5 litara vode

Priprema:

Prvo sipajte sodu bikarbonu, a onda dodajte malo po malo sirćeta. Pazite jer će zapeniti. Malo pokrijte i pripazite. Ostavite nekoliko minuta da deluje, a onda prospite vodu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading