POSLE 37. GODINA SU SE VRATILI: Ulaznica za akvarijum koja je kupljena pre više od tri decenije i dalje je bila validna za ulaz
Foto: Shutterstock

Akvarijum "New England" u Bostonu prihvatio je ulaznicu u četvrtak, prvi put kupljenu pre 37 godina koja vlasniku omogućava povratak "bilo kada u budućnosti".

Rachel Carle (26) uzela je kartu od svoje velike tetke Catherine Cappiello, koja je došla u posetu akvarijumu pre više od 37 godina preciznije1983. godine, objavio je Boston Herald.

Cappiello i njen partner stigli su pred kraj zatvaranja u novembru te godine i oboje su dobili „kartu za kasni ulaz“, što je bilo dobro za kasniju posetu.

Cappiello, koja živi u Trentonu u državi Nev Jersei, poklonila ga je Carle prošle jeseni dok se vozila iz oblasti Vašingtona do Bostona, gde je upisana kao apsolventkinja javne politike na Univerzitetu Harvard.

Predsednik i izvršni direktor Akvarijuma Vikki Spruill rekao je novinama da su karte za kasne kapije ukinute pre oko 25 godina, ali da će ih videti oko godinu dana.

"Poštujemo svaku važeću ulaznicu, a ovo je bila jedna", rekao je Spruill. "Četrdeset godina je dugo da nosimo tu kartu i drago nam je što je to učinila"

Carle je obajvala na twitteru fotografiju jedne od ulaznica koja je bila čitljiva, ako je malo istrošena po ivicama.

Akvarijum "New England" jedna je od najpopularnijih atrakcija u Bostonu i istraživačka institucija. Zatvoren je privremeno zatvoren dva puta 2020. godine i ponovo otvoren za posetioce u februaru.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading