vulkan
Foto: Promo/Promo

Od bestseler autorke Fride Makfaden stigla nam je fantastična priča koja je izazvala talas oduševljenja kod ljubitelja trilera širom sveta. Kućna pomoćnica, sa zapletom koji je zapalio Instagram i TikTok, čita se u jednom dahu sve do poslednje stranice. Roman je preveden na 35 jezika i već više od godinu dana drži svoje mesto na Amazonovoj listi najprodavanijih knjiga, a našao se i u finalu Goodreads-ove nagrade za najbolji kriminalistički roman. Prava na ekranizaciju otkupio je studio Lionsgate.

vulkan

Promo

 

 

U glavnoj ulozi je kućna pomoćnica koja je spremna na mnogo toga, a za to će tek saznati porodica Vinčester. Ali njihove tajne su daleko opasnije od njenih.
 
To je njena poslednja prilika da počne iznova – svaki dan čisti prelepu kuću Vinčesterovih od poda do plafona, dovodi njihovu ćerku iz škole i kuva ukusan obrok za celu porodicu pre nego što ode da jede sama u svojoj maloj sobi na poslednjem spratu.
 
Pokušava da ignoriše kako Nina Vinčester pravi nered samo da bi je gledala kako ga čisti, kako priča čudne laži o sopstvenoj ćerki i kako njen muž Endru izgleda svakim danom sve više slomljen. Dok gleda u Endruove lepe smeđe oči, tako pune bola, teško je ne zamisliti kako bi bilo živeti Ninin život – garderoba, fensi auto, savršen muž.
 
Samo jednom isprobava jednu od Nininih netaknutih haljina. Ali Nina ubrzo saznaje. I dok shvati da se vrata njene spavaće sobe u potkrovlju zaključavaju samo spolja, već je prekasno.
Ali oni ne znaju ko je ona zaista i ne znaju za šta je sposobna.
 
Ukoliko su vam se dopale knjige Pole Hokins ili Adrijana Makintija, Kućna pomoćnica je pravi izbor za vas. Psihološki triler Fride Makfaden potražite na sajtu vulkani.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.

„Dopašće vam se stalni zapleti. Mali nagoveštaji na koje budete nailazili teraće vas da nagađate, i uvek ćete biti na ivici dok pokušavate da sve spojite. Osećaćete se kao da rešavate zagonetku dok na kraju sve ne dođe na svoje mesto.“ – Yale Daily News

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading