vulkan
Foto: Promo/Promo

Odabirom savršenog poklona ulepšajte Osmi mart majci, baki, koleginici, supruzi i svim drugim bitnim ženama u vašem životu. Posetite sajt vulkani.rs i iskoristite fantastične popuste na odabrane naslove Vulkan izdavaštva. Potražite priču snažnu poput poezije, nežnu i dirljivu pripovest ili nezaboravnu istorijsku sagu, i to po cenama sniženim i do 50%. Dostava knjiga obuhvaćenih prazničnom akcijom na teritoriji Srbije je besplatna.

vulkan

Promo

 

Sve naslove koji su na akciji potražite putem linka i uživajte u odabiru i u našim preporukama.

Topla, iskrena, urnebesno duhovita i nežna knjiga Aleksandre Poter Jedna dobra stvar je preporuka za romantične duše koje veruju u pravu ljubav. Ovo je roman o prijateljstvu, pronalaženju sreće i neočekivanim preokretima sudbine, jer čak i kada ste na vrhu, može da vas iznenadi strmoglavi pad.

Knjiga najlepših ljubavnih pesama u obliku sažetih priča Gradinar i Pevačeve žrtve puna je emocija, u raznim nijansama tuge i radosti, razočaranja i nade, strepnje i hrabrosti, nežnosti i naklonosti. Poezija Rabindranata Tagorea prožeta je duhom jedinstva srodnih duša, čija univerzalna vizija i vera u humanost nema granica. Osim što pokazuje kolika je njegova ljubav prema prirodi, jasno je i kolika je pesnikova ljubav prema ljudima i životu.

Kroz gusti rogoz i šaš mičigenske močvare, briljantan psihološki triler Karen Dion dovešće vas do samog srca tame – kolibe u kojoj je nasilno prekinut jedan i pod prisilom započet drugi život. Kći močvare je uzbudljiva priča o ženi koja mora da rizikuje sve kako bi uhvatila opasnog čoveka koji joj je oblikovao prošlost, a sada preti da joj ukrade i budućnost.

Ako ste izgubili motivaciju i često zatičete sebe u lošem raspoloženju, držite se navike „baci petaka“. Iako jednostavan, ovaj novi pristup načinu života biće jedna od najznačajnijih promena koje ste ikada napravili u životu. Mel Robins vas u svojoj knjizi Jedna navika koja će vam promeniti život uči kako da bacate petaka najvažnijoj osobi u svom životu, onoj koju svakog jutra vidite u ogledalu: sebi.

Roman Uspomene bivše lepotice spisateljice Aliks Kejts Šulman donosi zabavnu, iskrenu i pronicljivu priču koja prati odrastanje i sazrevanje Saše Dejvis, kroz teme koje su oduvek bile tabu: seksualno uznemiravanje, diskriminacija na poslu, prekid trudnoće, preispitivanje braka i majčinstva. Prodat u više miliona primeraka, roman se smatra jednim od prvih i najboljih dela beletristike nastalih tokom drugog talasa feminističkog pokreta.

Gde se jedna priča završi, druga počinje. Za Luizu Klark novi početak je veoma težak. Nakon Vilove smrti, oseća se izgubljeno i prazno. Ipak, obećala je i Vilu i sebi da će živeti, i ako želi da održi to obećanje, mora da pusti u život nešto novo. Kako čovek nastavi dalje kada izgubi voljenu osobu, kako može da pohvata deliće svog života, okrene novi list, otkriće vam nezaboravni ljubavni roman Posle tebe bestseler autorke Džodžo Mojes.

Posetite sajt vulkani.rs i obradujte svoje dame.

NAPOMENE:

* Akcija traje do 7. marta samo na sajtu Vulkan izdavaštva.

** Odabrani naslovi su na popustu do 50%.

*** Isporuka akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading