vulkan
Foto: Promo/Promo

Vulkančić je objavio najnoviju edukativnu knjigu Da li znate kako su nastale ove stvari?, namenjenu deci koja vole da istražuju svet koji nas okružuje. U njoj je na jednostavan i jasan način prikazano kako su nastale stvari koje svakodnevno koristimo.

vulkan

Promo

 

Znate li kako su nastale kuće, automobili, internet, video-igrice, a kako novac?

U domu u kom živite zasigurno koristite uređaje na električnu energiju. Koristite računar, igrate svoje omiljene video-igrice ili pak pretražujete internet. Možda je u vašoj garaži parkiran automobil, a za kupovinu ovih stvari potreban vam je novac. Sa svim ovim stvarima se svakodnevno srećemo, ali da li ste se ikada zapitali kako su nastale? Da li znate kako se pojavila potreba za njima i kako su se dalje razvijale? Znate li otkud toliko zanimljivih informacija na internetu? Možete li da pretpostavite koliko ljudi je radilo na izgradnji doma u kom živite?

Ova knjiga pruža odgovore na ova i mnoga druga pitanja o svakodnevnim stvarima koje nas okružuju, a sadrži i stranice koje se rasklapaju i mnoštvo prozorčića.

Edukativna knjiga Da li znate kako su nastale ove stvari?, namenjena deci uzrasta od sedam do devet godina, dostupna je na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading