Vulkančić noviteti za razigranije proleće
Foto: Promo/Foto: promo

Šta je zabavnije od prelistavanja Vulkančić naslova sa vašim mališanima? Priznaćete, malo toga. Zato vas pozivamo da se i ovog proleća prepustite Vulkančić knjigama i kvalitetno provedete vreme sa decom, prelistavajući predivne enciklopedije za najmlađe, sjajne dečje romane, klasike svetske književnosti, ili naprosto da zaronite u dubine mora i saznate kako se provodi voljena Isidora Mun u kući sirene Marine.

Vulkančić noviteti za razigranije proleće

Foto: promo

 

Spremite se za upoznavanje novih magičnih prijatelja!

Vulkančić noviteti za razigranije proleće

Foto: promo

 

Krenite na uzbudljivo putovanje u sunčanu Kaliforniju! Ako volite putovanja, pustolovine i misterije, pridružite se Tea sisterkama u njihovoj novoj avanturi koja oduzima dah. U knjizi Tea sisterke: Preokret u Holivudu čuvene drugarice vas vode na holivuski set, među brojne reditelje i čuvene glumce. Međutim, neko pokušava da sabotira snimanje filma neobičnom krađom. Da li će Kolet, Niki, Pamela, Paulina i Violeta saznati o čemu je reč?

Vulkančić noviteti za razigranije proleće

Foto: promo

 

Ukoliko vam se više sviđaju morske dubine, pozivamo vas da zaronite u dom sirene Marine, kod koje je voljena Isidora Mun pozvana da prespava. Međutim, kada stigne, upoznaće sirenu Emerald, koja ne izgleda nimalo srećno što je tu. Može li Isidora saznati šta muči Emerald i da li će ova uzbudljiva podvodna avantura izroditi jedno novo prijateljstvo, otkrijte u novoj knjizi Harijet Mankaster Isidora Mun pod morem.

Vulkančić noviteti za razigranije proleće

Foto: promo

 

Obožavaoci Dogmena zasigurno će uživati u novom romanu Dejva Pilkija Gospodar buva. Reč je o petom nastavku bestseler serijala o neustrašivom policajcu Dogmenu i njegovim avanturama, u kome se ponovo pojavljuju zloće, ali ovoga puta Dogmen ima pomoć dok pokušava da spase stvar – slatku macu i robota. Tu je i neobični saveznik – ozloglašeni Piti. Može li mu se verovati i hoće li odustati od osvete, otkriće vam ovaj uzbudljivi roman, protkan humorom i pisan jezikom bliskim današnjim generacijama.

Vulkančić noviteti za razigranije proleće

Foto: promo

 

Za sve avanturiste tu je priča o doktoru Dulitlu, koji je razvio jedinstvenu sposobnost komunikacije sa životinjama – jedna od najzabavnijih i najmaštovitijih priča za decu. Pisac Hju Lofting privukao je pažnju javnosti upravo serijom priča o dobrodušnom i plemenitom lekaru iz Padlejbija. Doktor Dulitl, divna knjiga prepuna avantura neobične družine, uveseljava najmlađe čitaoce decenijama nakon objavljivanja.

Vulkančić noviteti za razigranije proleće

Foto: promo

 

Vulkančić je pripremio i fantastičnu edukativnu knjigu za radoznale umove. Slikovna enciklopedija: Koliko zapravo znamo? donosi odgovore na brojna pitanja iz različitih oblasti. Koliko se dnevno razmeni tekstualnih poruka? Koliko je gledalaca bilo u Koloseumu? Koliko puta Međunarodna svemirska stanica obiđe Zemlju u toku jednog dana? Zahvaljujući divnim ilustracijama i mnoštvu slika, deca će lako zapamtiti važne činjenice o životinjama, prirodi, ljudskom telu, nauci i tehnologiji, istoriji i svakodnevnom životu.

 

Upustite se u avanture o kojima ćete sa mališanima dugo pričati. Potražite nove Vulkančić knjige već danas putem sajta vulkancic.rs.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading