GLUMICA IVA ŠTRLJIĆ OGOLILA DUŠU: Za sve sam morala sama da se borim!
Alo

Poznata glumica Iva Štrljić progovorila o svojoj uspešnoj karijeri, kao i koliko joj nedostaje otac.

Iva je poznata kao neko ko ima veliku karijeru iza sebe, i pored malo godina.

GLUMICA IVA ŠTRLJIĆ OGOLILA DUŠU: Za sve sam morala sama da se borim!

Alo

 

Koja je tajna velikog broja angazmana?

- Prvenstveno istrajnost u svojoj nameri da nikad ne odustajem, ma koliko su neki trenuci bili nezgodni i neke faze teškobne na tom putu. Imam lepu i veoma važnu crtu borbenosti unutar svog karaktera koja mi pruža snagu, volju i vedrinu i mogu vam reći da su upravo to ona tri začina koja čoveka izdvajaju i koje treba dodati na talenat i trud da bi sve imalo smisla.
Kako god da sam se osećala uvek sam bila u komunikaciji sa svima poletna, odgovorna,profesionalna, lepo raspoložena i spremna za rad i između ostalog, verujem da ljudi i iz tog razloga vole da me pozovu da sarađujemo.

GLUMICA IVA ŠTRLJIĆ OGOLILA DUŠU: Za sve sam morala sama da se borim!

Alo

 

Koje su tri najdragocenije stvari koje ste naučili od oca Milana?

- Vaspitana sam tako da nikad nigde ne zakasnim i dolazim svuda spremna. Mene nećete čekati i ja cu na snimanje doci sa perfektno naučenim tekstom. Tata mi je dosta često nedostajao a iz tog nedostajanja sam mozda bas naučila ono najvaznije, da moram da umem sama da se snađem. Da nemam gelender na koji mogu da se oslonim, da ne smem da se umorim, da nikad ništa ne sme da mi bude teško. Dugo mi se nije sviđalo to što sam to uopste morala da učim, sa strane sam šetno posmatrala kako to u drugim porodicama izgleda drugačije, a onda sam shvatila, ma koliko bilo dirljivo, da je baš u tome moja najveća moć. Tako da sam ja čak i na nedostajanju zahvalna. - rekla je glumica za "Telegraf".

BOJANA ŠIJAN ISKOPIRALA OVU PEVAČICU? Mnogima je zapao jedan detalj za oko, a evo o čemu je reč,

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading