OVI FRAJERI SU LJUBILI SLOBODU MIĆALOVIĆ Isplivali detalji iz njene prošlosti, nakon ovoga Vojinu neće biti dobro (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Popularna glumica Sloboda Mićalović, važi za jednu od najlepših glumica sa naših prostora, a evo ko je sve imao prilike da bude intiman sa njom u serijama

Sloboda Boba Mićalović važi za jednu od najlepših glumica sa naših prostora, a mnogi muškarci, kao i žene, dive se njenoj lepoti i harizmi.

Printscreen

 

Boba je glumila u dosta naših serija i igrala je glavnu ulogu među prvima Andrija Milošević dobio je priliku da se poljubi sa Mićalovićevom u jednoj seriji, sada već davne 2003. godine. Njih dvoje su u ovoj seriji glumili dečka i devojku, a Miloševiću su zasigurno mnogi zavideli na ovoj poziciji.

Printscreen

 

Popularni glumac Ivan Bosiljčić, takođe je imao prilike da ljubi Slobodu u jednoj domaćoj seriji, na osnovu koje se snimio i film.

Printscreen

 

Sloboda Mićalović od 2021. godine glumi u popularnoj seriji gde nežnost i ljubav razmenjuje sa suprugom i glumcem Vojinom Ćetkovićem, a mnogi su bili oduševljeni kada su ih gledali putem malog ekrana.

SPASILA SAM GA OD DROGE! Potresna ispovest Danijele Dvornik, progovorila o životu sa pokojnim pevačem

Komentari (0)

Loading