TRI PUTA JE VERIO, A ONA MU LUPILA ŠAMAR Naša glumica otkrila porodične tajne, razvela se, pa pomirila s bivšim
Foto: Printscreen/instagram

Glumački par Tijana i Slaviša Čurović obnovili su svoju vezu nakon sedam godina od razvoda, a njihova romansa je počela pre 20 godina i to iz poslovne saradnje.

Instagram

 

- Prvi put videli smo se u beogradskom hotelu Balkan. Bilo je to septembra 2003. godine. Slaviša je u to vreme bio upravnik Nikšićkog pozorišta i trebala mu je glumica za ulogu u predstavi 'Pretis lonac', a moj profesor Feđa Stojanović preporučio je mene. Moram da priznam da mi se u početku uopšte nije svidelo njegovo ponašanje. Kad sam prihvatila ulogu, poljubio mi je ruku i predložio da me odveze kući, što sam odbila-  pričala je svojevremeno Tijana.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nisam odmah bila zainteresovana za njega kao muškarca. Čak sam ga udarila kad me je prvi put poljubio, ne jako, više onako filmski. Fascinirala me je njegova istrajnost, hrabrost i rešenost da me osvoji. Na dan kad sam diplomirala došao je u Beograd. Izašli smo na ručak i on je u jednom trenutku značajno zastao i upitao: 'Da li bi ti bila sa mnom stalno?'. Tada me je definitivno osvojio. Nisam ni bila svesna da me je zapravo zaprosio.

ALBANCI HTELI DA IH UBIJU I SPALE Verica Rakočević preživela pakao u Makedoniji, spasio je suprug Veljko

Komentari (0)

Loading