Slavisa Čurović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Glumački par Tijana Slaviša Čurović odlučili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansi i to sedam godina nakon razvoda.

RAZVELI SE, A SEDAM GODINA KASNIJE PALO POMIRENJE Naš glumac tri puta verio koleginicu, a ona mu lupila šamar

Foto: Printscreen/instagram

 

Njihova romansa je počela još pre dvadesetak godina i to iz poslovne saradnje.

- Nisam odmah bila zainteresovana za njega kao muškarca. Čak sam ga udarila kad me je prvi put poljubio, ne jako, više onako filmski. Fascinirala me je njegova istrajnost, hrabrost i rešenost da me osvoji. Na dan kad sam diplomirala došao je u Beograd. Izašli smo na ručak i on je u jednom trenutku značajno zastao i upitao: „Da li bi ti bila sa mnom stalno?“ Tada me je definitivno osvojio. Nisam ni bila svesna da me je zapravo zaprosio - govorila je glumica, pa otkrila da Slaviša tada nije dobio potvrdan odgovor.

Tijana Čurović

Printscreen

 

- Nisam ga definitivno odbila, samo sam odložila odluku. Posle izvesnog vremena zaprosio me je drugi put. Tada mi se nije svideo prsten. Treća je bila sreća. Već smo živeli zajedno i čekali dete pa mi nije preostalo ništa drugo nego da pristanem i time formalno potvrdim nešto iza čega sam svim srcem stala mesecima pre toga. Ja sam pravi primer da je upornost najvažnija. On je toliko bio istrajan i siguran da smo nas dvoje stvoreni jedno za drugo da sam morala da mu poverujem. Sad mogu da kažem da je bio u pravu - zaključila je Tijana Čurović, prenosio je "Hello".

Inače, veruje se da reč Taja dolazi iz persijskog jezika. Reč "Taj" označava krunu ili dijademu, što bi moglo objasniti zašto ime Taja ima plemenito i kraljevsko značenje.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading