ZAJEDNIČKO LETOVANJE NAKON POMIRENJA Naši glumci se razveli pre sedam godina, a sada se ponovo vole, a evo gde se provode
Foto: Printscreen/instagram

Poznati glumački par Tijana i Slaviša Čurović razveli su se pre sedam godina i mnoge je iznenadilo kada su objavili ove godine da su se pomirili i da ponovo žive kao srećna porodica.

Foto: Printscreen/instagram

 

Iako nisu hteli više da detaljišu o privatnom životu, navodeći samo da je porodica na prvom mestu i da im je najvažniji sklad, sada su pokazali da su se nemiri među njima ugasili i da zaista uživaju zajedno.

Tijana i Slaviša Čurović zajedno sa ćerkom Tajom (15) otišli na kvalitetan odmor i obilaženje mnogih plaža. Tako su prvo bili u Crnoj Gori, odakle su produžili za Sloveniju gde su boravili u Portorož i Piran.

Da su zaista srećna porodica i da uživaju u vremenu koje su posvetili samo njima, govore i brojne fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama.

Oni su trenutno borave u Italiji, odakle postavljaju fotografije sa širokim osmehom koji svedoči njihovoj sreći. Porodica je trenutno u Veneciji, ali ovo neće biti njihova poslednja destinacija pre vraćanja obavezama u Beogradu.

PLAŠIM SE ZA ŽIVOT Marina Radosavljević brutalno pretučena, nasilnik joj i pre pretio: Zovi moju ženu i negiraj da smo zajedno

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading