ČISTIO JE TOALETE I KONOBARISAO, A DANAS JE NAJPOŽELJNIJI GLUMAC! Završio je glumu u Americi, a evo koga je uspeo da zavede (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Turski glumac Kerem Bursin jedan je od najpoželjnijih glumaca - vrlo je obrazovan i svestran.

Pročitajte još: "Drago mi što je moja mama UMRLA": Popularna glumica je ispričala o toksičnoj vezi sa majkom i ZLOSTAVLJANJU koje je trpela godinama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

Mladi glumac Kerem Bursin postao je jedan od najpopularnijih i najzavodljivijih glumaca u poslednje vreme.

Glumac se posebno dopao ženskom delu publike, zbog svog fizičkog izgleda i zavodljivog stava. Glavna uloga u seriji "Pokucaj na moja vrata", u kojoj mu je partnerka čuvena Hande Erčel, donela mu je veliku slavu i popularnost.

Kerem i Hande zaljubili su se na snimanju serije, te su ubrzo otpočeli ljubavnu vezu. Činjenica da su i u privatnom životu zajedno oduševila je fanove serije, te je par čestoi snimao lajvove sa snimanja serije.

Međutim, ono što je zanimljivo jeste da je Kerem bio u vezi a glumicom Demet Ozdemir, koju je ostavio zbog njene koleginice Hande.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

Kerem je rođen 4. juna 1987. godine u Istanbulu, a zbog prirode posla njegovog oca, često se selio, te je živeo u zemljama poput Indonezije, Škotske, Malezije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Amerike i mnogih drugih.

Budući da je živeo u različitim sredinama, u raznim delovima sveta postao je vrlo svestran. Upoznao je razne kulture, te ima mnogo znanja iz te oblasti. Jedno vreme živeo je i u Teksasu gde njegovi roditelji još uvek žive.

Vrlo je svestran, te je pokazao da je talentovan i za muziku. Naime, još kao mladić osnovao je rok bend sa svojim drugarima, te se bavio muzikom.

Nakon srednje škole preselio se u Boston, gde je upisao fakultet. Studirao je marketing i komunikacije, te se kasnije opredelio za glumu. Studidije glume završio je na koledžu u Los Anđelesu.

Nakon što je diplomirao, ostao je u Los Anđelesu gde je dobio mnogobrojne ponude za uloge. Dve godine je studirao glumu kod Karolin Pikman i Erika Morisa, koji važe za jedne od najtežih profesora glume, čij su učenici bili i čuveni glumci Arnold Švarceneger i Džek Nikolson.

ČISTIO JE TOALETE I KONOBARISAO, A DANAS JE NAJPOŽELJNIJI GLUMAC! Završio je glumu u Americi, a evo koga je uspeo da zavede (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Dok je studirao, Herem je radio razne poslove. Radio je u teretani, gde je bio zadužen za higijenu, zatim je radio i kao vozač, konobar, a nije tajna da je jedan period radio kao čistač toaleta.

ACA LUKAS NAJAVIO SPEKTAKL U SARAJEVU! Pevač otkrio datum koncerta: Dovodim i ćerku Viktoriju

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading