500 EPIZODA NA VRHU GLEDANOSTI Telenovela "Igra sudbine" osvojila gledaoce za sva vremena
Promo

Serija „Igra sudbine“ dočekala je svoju 500. epizodu na samom vrhu gledanosti. Najomiljenija telenovela bez premca sigurno je autorsko čedo Žarka Jokanovića koji je na zahtev gledalaca nastavio da piše uzbudljivu dramu porodica Kanački i Ožegović kao i njihovih prijatelja i neprijatelja koji donose napetost svakoj epizodi.

Milica Milša omiljeni je lik u mnogim domovima, a čak su i mladi glumci koji su prvu put na ekranu preko noći postali popularni. „Igru sudbine“ je u proteklom periodu pratio skoro svaki treći gledalac u Srbiji, više od milion njih je u proseku svake večeri uz „omiljenu igru“, dok je ostvareni rekord u prethodnom periodu iznosio preko milion i 600 hiljada gledalaca po epizodi. Svakog meseca ova serija dopre do više od četiri miliona gledalaca, iliti 60 odsto populacije Srbije. Od početka emitovanja do danas skoro da ne postoji osoba u našoj zemlji koja nije pogledala bar jednu epizodu ove prodične sage.

Ova očaravajuća telenovela koja se na Prvoj emituje već skoro 2 i po godine i drži rekord kao domaća serija sa najvećim brojem proizvedenih epizoda prepuna je živopisnih likova, neočekivanih obrta, ljubavnih intriga i skandala, ali pre svega najčistijih emocija, porodičnih i prijateljskih odnosa, koji pobeđuju sva iskušenja. Kako je svaka epizoda donosila nešto novo i uzbudljivo što je prikovalo gledaoce za male ekrane tako će i ova 500. doneti posebno iznenađenje.

Promo

 

Najvoljenija domaća glumica Mira Banjac dobila je posebno mesto u seriji, a šta je to Žarko ispisao za njen lik saznaćemo u sredu od 20.00 na Prvoj TV. Ono što sigurno znamo jeste činjenica da se velikoj glumici raduju svi, i glumci na setu i publika kraj malih ekrana. Uz stare i nove likove, uz neverovatne obrte, kao i obično, u “Igri sudbine” videćete da ništa nije onako kako izgleda na prvi pogled. ČAROBNA MIRA BANJAC U NEOBIČNOJ ULOZI

- „Ekipu „Igra sudbine“ čine, pre svega, dobri ljudi i veoma mi je drago da sam sad i ja deo ove serije – rekla je Mira Banjac povodom njenog prvog pojavljivanja u popularnoj telenoveli i dodala da ne bi volela da otkriva koji lik će tumačiti u sagi „Kanački – Ožegović“, jer gledaoci će, već u sredu u jubilarnoj 500. epizodi, imati priliku da je vide i to u dosta drugačijem izdanju nego što ste imali prilike do sada“.

Velika Mira Banjac najviše se obradovala činjenici da će ponovo sarađivati sa mladim glumcima.

- Glumačke akademije već dugo daju mlade, talentovane glumce sa kojima je lepo raditi. Svi oni su izuzetno vaspitani, obavešteni o poslu kojim se bave, radoznali, spremni za nove avanture i nova saznanja. Od njh i ja naučim mnogo toga. Uživam u toj energiji i snazi koja me podstiče na rad - istakla je ona.

Seriju, kako sama kaže, prati, i nada se da će se uklopiti u nju, a videvši sva ta ozarena lica sigurna je da će priključivanje timu „Igre sudbine“ ići lako, jer prema njenim rečima, samo oni koji rade timski imaju zagarantvan uspeh, a gledanost ove telenovele to i dokazuje.

Komentari (0)

Loading