PATRIK ŠVARCENEGER SE U SERIJI "BELI LOTOS" POJAVIO KAO OD MAJKE ROĐEN Reakcija njegovog oca je hit - ovo se i dalje prepričava 18:50 Razonoda 0
IZABRANI NOVI GLUMCI Evo ko će glumiti Harija, Rona i Hermionu u seriji o omiljenom čarobnjaku u Srbiji 20:02
RAZVELI SE PRE 10 GODINA, A SADA PONOVO U BRAKU Naš poznati glumački par opet zajedno, gledaju se zaljubljeno kao prvog dana! 09:25 Vip 0
OBJAVLJENA LISTA 10 NAJBOGATIJIH GLUMACA NA SVETU Silno bogatstvo su stekli nakon sjajnih uloga, ali i dobrih investicija - iznenadiće vas ko je na prvom mestu 18:00 Razonoda 0
PROŠLO JE 35 GODINA OD PREMIJERE FILMA "SAM U KUĆI"! Evo kako danas izgledaju glavni glumci 23:30 Razonoda 0
,,ŽELIM TI SVE NAJBOLJE NA..." Slavni glumac se oprostio od Vala Kilmera, zajedno su glumili u omiljenom filmu u Srbiji 08:50
KAŽU DA JE LEPOTA U OKU POSMATRAČA Predstavljamo vam listu najlepših glumaca sveta (VIDEO) 18:30 Razonoda 0
"GOSPOĐO, PRVO PRED OGLEDALO" Antonijević: Ne mogu kvaziintelektualci iz kruga dvojke da drže predavanje celoj Srbiji o moralu 13:00 Vesti 50
GLUMCI NIKAD BOLJE NISU ŽIVELI, A SMETA IM VUČIĆ Opoziciono glasilo priznalo: Filmova ima toliko kao da nismo u Srbiji 10:38 Vesti 85
OVO JE TAJNA USPEŠNOG BRAKA GLUMČKOG PARA! Pokojni Dragan Nikolić je o zajedničkom životu sa Milenom imao pametnu izjavu 10:20 Vip 0
POSTALI SU POZNATI JER SU ME NAPALI: Vučić o angažovanju nekih glumaca i pevača za napade na Srbiju 18:38 Vesti 118
SRAMOTA Evo kako glumci tuguju za poginulima u Novom Sadu, šampanjac sve objašnjava (VIDEO) 11:25 Vesti 91
EKSPLOZIVNI NAPAD NA REDITELJA Dragan Bjelogrlić skočio na kolegu, misterije isplivale na videlo! 10:45 Razonoda 70
RASPAD SISTEMA U OPOZICIJI Ćuta: Đilas se krije iza glumica, zato su nam propali protesti posle Ribnikara (VIDEO) 12:44 Vesti 74
VRNJAČKA BANJA CENTAR KULTURE Vatromet i glumačke zvezde otvorili 48. festival Filmskog scenarija 13:11 Vip 0
GLUMICU POGODILI IZ SVE SNAGE U GLAVU Njena bolna reakcija je danas najgledaniji snimak na svetu 12:25 Razonoda 0
ZVEZDANO NEBO SRPSKOG GLUMIŠTA Ovi velikani više nisu sa nama, Žarko Laušević se pridružio čitavoj plejadi 11:46 Vip 0
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 1
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 24. JUN: Biku napetost sa saradnicima, Škorpiji period nežnosti i sklada... 19:56