HRVATIMA SMETA I PAŠTETA! IZVREĐALI SRPSKOG GLUMCA NA PLAŽI "Vidi seljačine", a on im se još ulizuje! 10:49 Razonoda 0
SAMO OD JEDNE SERIJE JE ZARADILA 230.000 EVRA! Uspela nešto što niko nije, ona je najplaćenija glumica u Srbiji 10:55 Vip 0
INTERVJU Glumica Iva Štrljić: I na ulici me zovu Dijana Erski, ta uloga mi je donela veliku radost i preko 10 nagrada 09:05
KRILA TRUDNOĆU DEVET MESECI! Objavom na Instagramu glumica iz ''Igre sudbine'' otkrila da se porodila pre 14 dana 19:59 Vip 0
POPULARNI GLUMAC SE VRATIO U SERIJU ''IGRE SUDBINE'' Nije krio šok zbog ostalih kolega koje su napustile projekat 12:45 Vip 0
RADOST U DOMU NAŠE INFLUENSERKE! Poznata Srpkinja ne krije ponos, svi porodično jedva dočekali: ''Danas konačno idem kući" 15:40 Vip 0
"NEZADOVOLJNI SU, UVEK ZANOVETAJU" Oglasio se producent "Igre sudbine" nakon što su glumci napustili seriju 15:50 Vip 0
MILICI MILŠI NARUŠENO ZDRAVSTVENO STANJE! Zvezda serije ''Igra Sudbine'' ponovo prolazi kroz golgotu 19:20 Vip 0
DRAGANA MIĆALOVIĆ NAPUSTILA "IGRU SUDBINE" Glumica odluku saopštila javno: Ovo je kraj jednog životnog poglavlja! 10:56 Vip 0
MILICI MILŠI JE ZA BOŽIĆ NAJBITNIJE BLAGOSTANJE Glumica iz ''Igre sudbine'' otkrila šta stavlja u česnicu: ''Moj Žarko je bolji kuvar od mene'' 15:20 Vip 0
OVO JE DUGO ČUVANA TAJNE POPULARNE SERIJE! Godinama je jedno od omiljenih ostvarenja, a ovo niko nije znao! 14:05 Vip 0
INTERVJU Glumica Tijana Upčeva: Zvezda „Igre sudbine“ otkriva kako je postala prva Srpkinja u svemiru 11:06
OTKRIVEN HONORAR GLUMCA IZ "IGRE SUDBINE" Serija ga je izvukla iz dugova, suma je basnoslovna 12:00 Vip 0
KASANDRIN HONORAR JE ŠOKANTAN! Za ulogu u srpskoj seriji dobila ogromnu sumu novca, sve se saznalo! 16:10 Vip 0
INTERVJU Miloš Urošević, voditelj: Koraima Tores je ostala ona Kasandra u koju smo se svi zaljubili 10:35
PUČE PRIJATELJSTVO ZBOG POSLA? Reditelj zamenio Natašu Aksentijević u hit predstavi, Peđi Damnjanović stiglo pojačanje iz ''Igre sudbine'', evo i zašto 19:10 Vip 0
VOLEO BIH DA POSTANEM TATA! Luka Raco za Alo! o neostvarenoj želji: ''Porodica me podržava'' 16:00 Vip 0
OD JEDNE SERIJE ZARADILA 230.000 EVRA Ovo je najplaćenija glumica u Srbiji, i ne slutite o kome je reč 12:20 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46