LEONTINA NA NOVOGODIŠNJEM KARAVANU Šesti dan dečijeg spektakla!
Promo

Poznata muzičarka održala je nastup u kom je uživao ogroman broj mališana u Belom potoku, a sve to pod dirigentskom palicom pod dirigentskom palicom Miljane Drašković i predstavom „Trapavi Deda Mraz“, u Belom Potoku. 

LEONTINA NA NOVOGODIŠNJEM KARAVANU Šesti dan dečijeg spektakla!

Promo

 

 

Dečija zimska čarolija krenula je 13. decembra prvim novogodišnjim karavanom, koji će do 21. januara obići sve beogradske opštine i prvi put održati dvadeset pet koncerata i pozorišnih predstava deci van centra Beograda – u Obrenovcu, Lazarevcu, Sopotu, Mladenovcu, Surčinu, Grockoj, Barajevu, Čukarici, Rakovici, Zvezdari, Voždovcu, Paliluli, Zemunu. Pored predstave Dečjeg kulturnog centra Beograd „Zbunjeni Deda Mraz“, na repertoaru će biti i predstave pozorišta „Pinokio”, dok će u muzičkom segmentu karavana učestvovati solisti Leontina Vukomanović, Tijana Dapčević, Ivana Peters i Zoe Kida, uz pratnju školskih horova iz rubnih beogradskih opština u kojima se program odžava.

 

BONUS VIDEO:

ZA MENE JE LJUBAV JEDNAKO POŠTOVANJE Anđela Jovanović progovorila o dečku i reakcijama porodice na njenu obnaženost u filmu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading